OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA UTAKMICE PROTIV ISLANDA: / 'Da, ja sam urlao u Zagrebu'

Image

Vjerojatno ste za vrijeme utakmice Hrvatske i Islanda u nedjelju čuli nepoznati glas kako svakih 7, 8 minuta urla i kako taj nepoznat urlik odzvanja praznim Maksimirom.

15.11.2016.
15:42
VOYO logo

Konačno smo dobili odgovor na pitanje tko je, odnosno što je to bilo. Da draga nacijo, dobili smo odgovor na najveću nepoznanicu kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP u Rusiji između Hrvatske i Islanda (2-0). Naime, riječ je o predstavniku islandskog nogometnog saveza Robertu Agnarssonu, javlja portal Fotbolti.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitavu utakmicu bodrio momčad

On je cijelu utakmicu bodrio momčad Islanda s uzvicima "Áfraaam Íslaaaand", što u prijevodu s islandskog znači:

"Ajmo Island, pregazimo ih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o bivšem islandskom reprezentativcu koji je stigao za Island odigrati jednu utakmicu, a danas radi u nogometnom savezu Islanda. Za sebe će reći kako je on prvo navijač, a tek onda dužnosnik Saveza. Strašno je htio da njegov Island pobjednički završi gostovanje u Zagrebu.

"Jako sam to htio. No, imamo šansu ovu godinu završiti pobjednički na Malti. Mi smo bolja momčad od njih. Iako, u današnjem nogometu svatko svakog može pobijediti", kazao je Robert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mi navijači njima smo jako važni'

"Našim momcima podrška s tribina puno znači. Nisu naviknuli igrati u ovim uvjetima, a mi navijači njima smo jako važni. Pa sam se trudio biti ta podrška. Ne vidi se baš često tako nešto da se događa u Vip-u". rekao je dobro rasploženi Agnarsson blizu koga je u loži sjedio i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

"On ništa nije vikao cijelu utakmicu. Mislim ga je sve ovo pomalo iznenadilo", završio je Agnarsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo