'Odnosio se prema meni kao prema psu. Pljunuo me, dao mi otkaz...'

Otac australskog tenisača Bernarda Tomica, John, osuđen je na osam mjeseci zatvora zbog napada na sinovljevog sparing-partnera, no ipak neće provesti nijedan dan iza rešetaka...

7.9.2013.
10:08
VOYO logo

Sud u Madridu izrekao je Johnu Tomicu (49) kaznu od osam mjeseci zatvora zbog fizičkog napada na osobu, no kako španjolski zakon propisuje da osoba ne mora u zatvor ukoliko je kazna manja od dvije godine, te ukoliko je okrivljeniku to prvo kazneno djelo, John je pušten na uvjetnu slobodu.

Sud je osim izrečene kazne naložio Johnu Tomicu da se ne smije približiti Thomasu Drouetu, bivšem sparing-partneru njegovog sina, na bliže od 500 metara, te plaćanje svih sudskih troškova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u svibnju je ove godine John glavom udario Droueta, te mu pritom razbio nos. Tomicev bivši sparing-partner je incident objasnio sljedećim riječima:

"Odnosio se prema meni kao prema psu. Jednog mi je dana prišao, pljunuo u lice i rekao da sam dobio otkaz i da mi ništa neće platiti. Ja sam mu na to odgovorio da će njegov sin podmiriti troškove spariranja, na što se on okrenuo i udario me glavom", ispričao je Drouet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike