OSVETA SE SERVIRA HLADNA: / Real osvojio naslov prvaka Španjolske, Tomić briljirao

Image
Foto: AFP

Košarkaši Real Madrida novi su prvaci Španjolske nakon što su u trećem dvoboju finalne serije kao gosti svladali Barcelonu s 90-85 i s ukupnih 3:0 osvojili naslov.

24.6.2015.
22:15
AFP
VOYO logo

Tako je košarkašima Reala pošlo za rukom ono što njihovim nogometnim kolegama nije nogom u Primeri. Kraljevi su osvojili četverostuku krunu ove sezone, a ovo je ukupno 32. titula najboljih u Španjolskoj za Madriđane.

Real su do pobjede odveli Jaycee Carroll (19), Serio Rodriguez (11) i Andres Nocioni (11), dok je kod Barcelone briljirao hrvatski centar Ante Tomić s 29 koševa i sedam skokova. Drugi Hrvat u dresu Barcelone Mario Hezonja u 10 minuta igre nije se upisao među strijelce. Ovo je bila jedna od najboljih Tomićevih predstava ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonjina posljednja utakmica

Hezonji je ovo bila posljednja utakmica u dresu katalonskog diva i u noći s četvrtka na petak bit će u New Yorku na NBA draftu gdje se očekuje da će biti visokopozicioniran. Prema posljednjim predviđanjima, Hezonja bi na draftu trebao biti osmi pick što bi značilo da će ga birati Detroit Pistonsi. Sve u svemu, Hezonja će postati najviši hrvatski pick na NBA draftu u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo