DOBRO SE ZABAVLJAJU / Viralna snimka 'Malog Khabiba' i Shaqa: 'Hasbulla me gotovo nokautirao...'

Image
Foto: screenshot Instagram
27.8.2022.
19:26
screenshot Instagram
VOYO logo

Hasbulla Magomedov je prije dvije godine bio nepoznat mladić, a danas je zvijezda svjetskog glasa. Ovaj 20-godišnji Dagestanac postao je hit na društvenim mrežama objavljujući svoje humoristične snimke u kojima često sugerira da želi ući u svijet MMA. Inače, Hasbulla boluje od manjka hormona rasta no to mu nije smetalo da privuče pozornost ljudi iz cijelog svijeta te skupi čak 3 milijuna pratitelja na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki je prijatelj sa svojim sunarodnjakom Khabibom Nurmagomedovim, ikonom mješovitih borilačkih vještina, a sa slavom stigli su i mnogi drugi bogati prijatelji iz svijeta sporta. 'Mali Kahbib' je posljednjih dana na svojoj australskoj turneji gdje se druži s fanovima, a provodi vrijeme i sa Shaquillom O'Nealom.

Neumorni Hasbulla u videima često voli odmjeravati snage s kim god stigne pa tako njegovog napada nije bio pošteđen ni gorostasni O'Neale kojeg je Dagestanac tijekom vožnje gliserom udario šakom u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni košarkaš je prihvatio šalu, a upravo on je objavio na svom Instagramu snimku koja je vrlo brzo 'zapalila' društvene mreže.
'Hasbulla me gotovo nokautirao', napisao je u opisu videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo