VIDEO: / Rangersi nastavili odličnu seriju

U NHL ligi je u petak navečer odigrano pet utakmica, a primat na Istoku su potvrdili hokejaši New York Rangersa. Ovom su prilikom u gostima pobijedili Pittsburgh 3:1.

7.1.2012.
11:52
VOYO logo

Pozitivna serija se nastavlja za klub iz New Yorka koji je time dobio devetu od posljednjih deset utakmica. Pittsburgh je poveo u ovom ogledu, ali je nakon toga vratar Rangersa Henrik Lundqvist 'poskidao' čak 37 udaraca.

Na drugoj strani su precizni bili Richards, Dubinsky i Stepan, pa su Rangersi na teškom gostovanju uzeli kompletni plijen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednako uvjerljivi gosti su bili hokejaši Colorada koji su sa čak 4:0 slavili kod Chicaga, druge momčadi Zapadne konferencije. Semjon Varlamov, vratar Colorada, je zaustavio svih 27 udaraca prema svojim vratima, a napadači su učinili svoje za četvrtu pobjedu zaredom Colorada. I oni su, kao i Rangersi, u velikoj seriji. Imaju također devet pobjeda u posljednjih deset nastupa. Dvije trećine je bilo napeto na ogledu New Jerseyja i Floride. Poslije 40 minuta igre je rezultat bio 2:2, a onda je sjajni Rus Ilja Kovalčuk zabio dva pogotka na startu treće trećine za 4:2 i New Jersey je mogao odahnuti.

Carolina - Buffalo 4:2 New Jersey - Florida 5:2 Pittsburgh - NY Rangers 1:3 Chicago - Colorado 0:4 Anaheim - NY Islanders 4:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo