TUŽNA VIJEST DOČEKALA NAVIJAČE COLTSA UOČI SUPER BOWLA: / Edwina Jacksona usmrtio je pijani vozač bez vozačke dozvole

Image
Foto: AFP

Vijest o Jacksonovoj smrti potresla je cijelu momčad Indianapolisa, a za Coltse u 2017. nije odigrao jednu utakmicu zbog ozljede

5.2.2018.
9:56
AFP
VOYO logo

Igrač NFL momčadi Indianapolis Coltsa, Edwin Jackson, tragično je preminuo sinoć sat vremena prije početka Super Bowla. Na njega i njegovog vozača Ubera naletio je pijani vozač dok su stajali uz cestu te ih je na mjestu usmrtio.

Jackson(26) je bio putnik u Uberovom vozilu kojim je upravljao 54-godišnji Jeffrey Monroe, a navodno mu je u jednom trenutku pozlilo te su se zaustavili pored ceste, a Monroe je izašao iz vozila kako bi pomogao igraču Coltsa. U tom je trenutku na njih naletilo pick up vozilo kojim je upravljao 37-godišnji Alex Cabrera Gonsales za kojeg se pretpostavlja da je vozio pijan i bez vozačke dozvole, prenosi Fox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom dolaska na mjesto nesreće, jedan je policijski automobil navodno i naletio na jedno tijelo koje se nalazilo na središnjoj traci. Vijest o Jacksonovoj smrti potresla je cijelu momčad Indianapolisa, a za Coltse u 2017. nije odigrao jednu utakmicu zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teška srca javljamo vijest o gubitku jednog od nas. Edwin Jackson uvijek je donosio smijeh u našu svlačionicu i zajednicu. Naše su misli s njegovom obitelji i prijateljima u ovim teškim trenucima. Mnogo će nam nedostajati", napisali su Coltsi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo