TUŽAN KRAJ NA SP-u: / Hrvatski adut pao i ostao bez OI

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
31.10.2015.
16:50
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Seligmanu je ovo bio peti nastup u finalu SP-a na konju s hvataljkama, ali još uvijek čeka prvu medalju. Zbog greške u finalu Glasgowa s ocjenom 14.433 ponovio je rezultat otprije devet godina iz Aarhusa, a najbolji plasman ostalo mu je peto mjesto iz Nanninga prošle godine. Usto još ima šesto mjesto iz Antwerpena 2013., te sedmo iz Londona 2009. Neuspjehom u Glasgowu Seligman je ostao i bez plasmana na Olimpijske igre koje će se održati sljedeće godine u Rio de Janeiru. Za odlazak na OI morao je osvojiti medalju na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlato je osvojio Britanac Max Whitlock s ocjenom 16.133 ispred sunarodnjaka Louisa Smitha sa 16.033, dok su brončane medalje osvojili Armenac Harutjun Merdinjan i Japanac Kazuma Kaya sa po 15.500.

Za Whitlocka je ovo peta medalja sa SP-a, a prva zlatna. Dosada je osvajao srebra na konju s hvataljkama 2013. Antwerpenu, u višeboju u Naningu 2014., te u momčadskoj konkurenciji te na tlu u Glasgowu. Smithu je ovo četvrta svjetska medalja na ovoj spravi, a druga srebrna, nakon Rotterdama 2010. Usto ima i bronce iz Stuttgarta 2007. i Tokija 2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo