OGLAS

TRANSFERI KOJI SU IZNENADILI MNOGE: / Grčki i europski velikan predstavio dva hrvatska reprezentativca

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Uz njih stigao je i srpski reprezentativac

25.6.2019.
21:45
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

U utorak je i to postalo službeno. Olympiakos će i dalje ići na hrvatski pogon nakon što to nije izgledalo realnim kada su ga napustila sva tri Hrvata, Andro Bušlje, Paulo Obradović i Josip Pavić.

Sada će, doduše, u Pireju igrati dvojica, Maro Joković i Ivan Buljubašić koji su u utorak i službeno predstavljeni kao novi članovi grčkog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čast mi je biti dio Olympiakosove obitelji. Neki su mi već poželjeli dobrodošlicu, a ja ću nastojati dati sve da klub nastavi nizati uspjehe", rekao je Joković koji je nakon isteka ugovora napustio dubrovački Jug.

Stigao i Mitrović

Za mnoge je to pomalo i neočekivani rasplet, no Joković je odlučio drugi put otići u inozemstvo kao kada je od 2013. do 2015.. odradio dvije sezone u Pro Reccu nakon kojih se vratio u Jug. 31-godišnji Župljanin bit će toliko potreban ljevak u ekipi prošlogodišnjeg europskog prvaka koju je napustio najbolji igrač i strijelac Ioannis Fountoulis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Buljubašić je, također, iznenađujuće skrenuo prema Pireju budući da su ga svi putevi vodili prema Bukureštu i povratku u Steauu. Iskusni branič nije se uspio dogovoriti s Mladosti i javio se Olympiakos koji će mu nakon Jadrana, Steaue i Primorja biti peti klub u karijeri.

"Olympiakos je izvrstan klub i posljednjih nekoliko godina i navijam za njega zbog svojih prijatelja Pavića, Bušlje i Obradovića", rekao je Makaranin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Jokovića i Buljubašića Grci su doveli i srpskog reprezentativca Stefana Mitrovića. Bit će to i dalje opako dobra momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo