'To je bezobrazno! Žale se, a i njima smo zaradili novac!'

'To je bezobrazno jer isti ti koji se žale zaboravili su da su za to sami glasovali. To je zločesto, jer smo i njima zaradili novac.

24.1.2012.
11:07
VOYO logo

Sedam rasprodanih utakmica zaredom, 105.400 navijača, četiri gola Red Bull Salzburgu u samo 69 sekundi... Detalji su to koji će se najviše pamtiti iz dvotjednog hokejaškog spektakla Arena Ice Fever. Projekt Medveščaka u Areni koštao je 3,8 milijuna kuna, a kada se podvuče crta bit će u plusu oko 200.000 kuna, što će iskoristiti za organizaciju dvije utakmice na Šalati (3. i 5. veljače).

"Projekt je uspio, napuniti dvoranu u svih sedam utakmica veliki je uspjeh, jako smo se mučili, ali isplatilo se", rekao je prvi čovjek Medveščaka Damir Gojanović, kojeg su naljutile kritike nekih klubova. Naime, Austrijanci, ponajviše iz KAC-a, žalili su se na Medveščakovih sedam utakmica u nizu u Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bezobrazno, jer isti ti koji se žale zaboravili su da su za to sami glasovali. To je zločesto, jer smo i njima zaradili novac. Digli smo im gledanost lige, a oni će na osnovi toga sada tražiti više novca od Erste banke. Trener Klagenfurta (Viveiros, nap. a.), koji je to govorio, nema pojma. Može ga biti stid što gubi od Medveščaka, momčadi koja ima puno manji proračun", kaže Gojanović koji se veseli što će snimke iz zagrebačke Arene stići do Rusije.

"Posebno će ih se dojmiti utakmica protiv Salzburga, onaj dio kada su nestali u 69 sekundi. Tada smo pokazali ozbiljnost, jer taj Salzburg pobjeđuje najbolje europske momčadi. Razgovaramo stalno s Rusima, ako nam pronađu sponzore, sve ćemo organizirati u mjesec dana, možemo već u idućoj sezoni ući u KHL. No, zasad generalnog sponzora nemamo niti u EBEL ligi", zaključio je Gojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo