Ovakav Ivica Kostelić se nije niti mogao nadati boljem rezultatu

Najbolji svjetski skijaši vozili su ove subote prvu utrku Svjetskog kupa na sjeverno-američkom tlu, spust u kanadskom Lake Louiseu. Hrvatski skijaš Ivica Kostelić je ostao bez bodova,

30.11.2013.
21:46
VOYO logo

U izuzetno uzbudljivoj utrci, gdje su o rasporedu na vrhu odlučivale stotinke, pobijedio je Talijan Dominik Paris s vremenom 1:49.90. Male, gotovo teško izmjerljive tri stotinke, za njim je zaostao Austrijanac Klaus Kröll, koji se morao zadovoljiti drugim mjestom.

I iduća dva skijaša su bila vrlo blizu, pa je tako treći Francuz Adrien Theaux zaostao jedanaest, a četvrti Aksel Lund Svindal 23 stotinke za pobjednikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 24-godišnjeg Parisa je ovo bila treća pobjeda u Svjetskom kupu i to treća u spustu. Dosad je bio najbolji prošle godine u Bormiju i na početku ove u Kitzbühelu.

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić je ostao bez bodova, te je poslije 40 skijaša zauzimao 34. mjesto. Zaostao je za Parisom dvije sekunde i 80 stotinki, a uz nekoliko vidljivih pogrešaka i sporom vožnjom najbolji se hrvatski skijaš nije niti mogao nadati boljem rezultatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo