Medvjedi su propustili nastaviti veliki niz!

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka poraženi su na gostovanju kod Graz 99ersa 5:3 u sklopu 23. kola EBEL lige, čime je njihova pobjednička serija zaustavljena na brojci sedam.

20.11.2011.
22:33
VOYO logo

Medveščak je dobro krenuo u susret i golom Franka Banhama poveo već u 4. minuti. Ipak, radost zagrebačkog sastava nije dugo trajala budući je u sedmoj minuti izjednačio Yvan Busque, a rezultatom 1:1 završila je prva trećina.

U drugoj trećini Graz dolazi u vodstvo novim golom Busquea u 35. minuti, stvari u egal vraća Banham samo 72 sekunde kasnije, da bi novu prednost 99ersima, kojom se otišlo u posljednjih 20 minuta, osigurao Dustin van Ballegooie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji period igre sjajno počinje za Medveščak, pa tako Joel Prpic već nakon 33 sekunde šalje pločicu u mrežu nakon asistencije Ryana Kinasewicha. Nakon postignutog gola Medvjedi su imali i nekoliko prilika za vodstvo, ali nisu ih uspjeli iskoristiti, što je domaćin kaznio golom Matthiasa Iberera u 50. minuti, a konačnu je pobjedu potvrdio svojim trećim golom Busque šest sekundi prije kraja.

Povratak na pobjedničke staze Medvjedi će tražiti već u utorak kada gostuju kod Jesenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo