EKSKLUZIVNO NA VOYO / Što vas sve čeka u subotu na FNC 12? Spektakl u pulskoj Areni sadržavat će gladijatorske borbe

Image
Foto: FNC

Novi MMA event, spektakl u organizaciji Fight Nation Championshipa (FNC) održat će se u subotu, 2. rujna u Puli, a prijenose svih borbi uz vodstvo Antonija Vuksanovića možete pratiti na streaming platformi Voyo od 20 sati, dok će odabrane susrete gledatelji moći pogledati 9. rujna na kanalu RTL2 od 22.05 sati.

30.8.2023.
17:58
FNC
VOYO logo

Nakon svibnja ove godine u Zagrebu FNC se ponovno vraća u pulsku Arenu u svojem dvanaestom izdanju te donosi najveći spektakl dosad! Sportski gladijatori u posebnom događaju pokazat će što sve mogu u Areni koja će ponovno postati mjesto borbe u kojoj samo najjači i najspremniji ostaju na nogama! Čelni čovjek organizacije Dražen Forgač najavio je još jedan organizacijski iskorak i okretanje ‘gladijatorskom štihu’ pa nesumnjivo je da gledatelje čeka itekako uzbudljiva i nezaboravna večer! Na priredbu stiže teškaški prvak FNC-a Ivan Vitasović (31, 11-5-1), teškaški prvak FEN-a, Poljak Michal Andryszak (31, 25-10), jedan od najboljih poluteškaša regije Matej Batinić (31, 19-5), a tu je i bivši prvak perolake kategorije, Hrvat Daniel Bažant (32, 7-5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No krenimo redom. U glavnoj superteškoj borbi do 129 kg teškaški prvak FNC-a Ivan Vitasović (31, 11-5-1) branit će pojas protiv teškaškog prvaka FEN-a, Poljaka Michala Andryszaka (31, 25-10), koji se borio i u najjačoj europskoj MMA organizaciji – KSW. Prije godinu dana u Puli po prvi put Vitasović je obranio pojas protiv Brazilca Geronima Mondragona dos Santosa, a sada ga čeka opasni Poljak, koji je trijumfirao u svojoj posljednjoj borbi te nosi pojas poljskog FEN-a u teškoj kategoriji.

U teškoj kategoriji do 93 kg borit će se još jedan Hrvat, Matej Batinić, koji je upisao 19 pobjeda i pet poraza u karijeri protiv opasnog Rusa Gadzhimurada Khebdeeva, koji u svojoj karijeri ne zna za poraz te je zabilježio sedam pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda slovenske MMA scene

U poluteškoj kategoriji Srbin Nikola Joksović (28, 11-1) se nakon dviju borbi u ARES FC-u vraća u kavez FNC-a gdje će se boriti protiv austrijskog borca Marka Kisiča (30, 8-3). Inače, na FNC-u Joksović je već odnio dvije pobjede protiv Carla Pratera (42, 35-24-1) i Jorgea de Oliveire ‘Bladea’ Gomesa (37, 9-6), te se sada zasluženo bori za pojas. S druge strane, Kisič je u Sisku na FNC 9 priredbi slavio protiv Nemanje Milakovića (31, 5-6), a u borbi za pojas pobijedio je legendarnog Ivicu ‘Terrora’ Truščeka (39, 42-38) u zagrebačkoj Areni te ga čeka izazov karijere protiv Joksovića.

Image
Foto: RTL

U borbi za perolaku titulu, tj. do 66 kg Fight Nation Championshipa borit će se prvak, Hrvat Daniel Bažant (32, 7-5), čija borba i pobjeda protiv legende Brazilca Ronyja 'Jasona' (39, 16-10) ostaje nezaboravna, i Izraelac Itay Tratner, koji poput Bažanta bilježi sedam pobjeda i pet poraza u karijeri, ali i jedan neodlučan meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Pulu stiže i legenda slovenske MMA scene Bojan 'Želva' Kosednar (40, 12-14), koji je u MMA kavezu posljednji put bio prije tri godine kad je izgubio od Nikole Joksovića (28, 11-1). Bit će to njegov veliki povratak te dugo očekivani debi u kavezu Fight Nation Championshipa u borbi do 77 kilograma. Protivnik će mu biti poznati regionalni borac, a riječ je o Srbinu Aleksandru Jankoviću (29, 14-12-1), koji traži prvu pobjedu u FNC-u.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo