OGLAS

SRBI BOLJI OD BARAKUDA U DOMAĆEM BAZENU: / Tribine u Beogradu odale počast hrvatskoj himni

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Najefikasniji igrač u hrvatskim redovima bio je Joković sa četiri gola, Garcija ja zabio dva, a Josip Vrlić, Ivan Buljubašić, Loren Fatović i Ante Vukičević po jedan gol

19.6.2019.
22:41
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 2. kola B skupine završnog turnira Svjetske vaterpolske lige hrvatska reprezentacija je u Beogradu izgubila od Srbije sa 10:11 upisavši prvi poraz na turniru.

Hrvatska je prvih 19 minuta utakmica bila u stalnom vodstvu, međutim prednost Barakuda niti jednog trenutka nije iznosila više od jednog gola. Hrvatska je šest puta bila u prednosti, no Srbija je svaki put izjednačila. Koncem treće i početkom posljednje četvrtine Srbija je od rezultata 5:6 serijom 4:0 stigla do velika tri gola viška (9:6) i činilo se kako je pitanje pobjednika odlučeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, odabranici izbornika Ivice Tucka nisu se predavali i golovima Mare Jokovića (2) i Javiera Garcije uspjeli su izjednačiti na 9:9 tri i pol minute prije kraja. Srbija je potom povela 10:9 golom Ognjena Stojanovića, 74 sekundi prije kraja izjednačio je Loren Fatović, no Andrija Prlainović je ponovo vratio Srbiju u prednost. Kada su suci 37 sekundi prije kraja svirali prekršaj u napadu hrvatskim vaterpolistima priči je bio kraj.

Najefikasniji igrač u hrvatskim redovima bio je Joković sa četiri gola, Garcija ja zabio dva, a Josip Vrlić, Ivan Buljubašić, Loren Fatović i Ante Vukičević po jedan gol. Kod Srbije najefikasniji su bili Ognjen Stojanović s tri, te Miloš Ćuk, Filip Filipović i Andrija Prlainović po dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači na tribinama u Beogradu bili su maksimalno korektni, a nakon izvođenja hrvatske himne čak su i zapljeskali.

Austalci i Barakude izjednačeni

U drugom susretu iz skupine B Australija je pobijedila Kazahstan sa 14:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva kola na ljestvici vodi Srbija sa šest bodova, Hrvatska i Australija imaju po tri boda, a na začelju je Kazahstan bez bodova.

U posljednjem 3. kola Hrvatsku u četvrtak u 15:00 sati očekuje susret protiv Australije, dok se u drugom susretu sastaju Srbija i Kazahstan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretima 2. kola A skupine Mađarska je pobijedila Španjolsku sa 15-12 nakon izvođenja peteraca, dok je Japan bio bolji od Kanade 17-7. U posljednjem kolu A skupine u četvrtak se sastaju Mađarska i Japan, te Španjolska i Kanada.

Nakon dva kola vodi Španjolska sa četiri boda, Japan i Kanada imaju po tri boda, a Mađarska na začelju ima dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve reprezentacije će igrati u četvrtfinalu, a dvoboji po skupinama odredit će parove nokaut faze.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo