SNIMAJU IM INTIMNE DIJELOVE TIJELA? 'Voajerske' kamere baš su jako naljutile slavnu atletičarku: / 'Ovo nisu žene montirale'

Image
Foto: YouTube

Kamere hvataju i određene intimne djelove tijela kod žena

30.9.2019.
9:01
YouTube
VOYO logo

Njemačka sprinterica i aktualna europska doprvakinja, Gina Luckenkemper, podigla je glas zbog, sada već kontroverzne, inovacije koju je IAAF uveo na ovom Svjetskom prvenstvu. Riječ je o dvije minijaturne kamere koje su postavljene u startnim blokovima s ciljem da snimaju lica atletičara neposredno prije starta utrke. Međutim, kamere ne hvataju samo izraz lice kod atletičarki.

Luckenkemper tvrdi kako te kamere hvataju i određene intimne djelove tijela kod žena. "Nikad još nisam vidjela takve startne blokove. Mislim da te kamere uopće nisu zabavne jer su uperene u gornji dio tijela. Sigurna sam da nijedna žena nije bila uključena u njihovo postavljanje", izjavila je atletičarka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objašnjeno joj je da te kamere snimaju samo lica, ali nije pomoglo. "Dovoljno je da znam da su tamo. Osjećam nelagodu zbog njih. No, očito ću se morati prilagoditi čim prije", kazala je atletičarka. Na snimci ispod može, uoči utrke može se kratko vidjeti kadar sa spomenute kamere. I da, Luckenkemper bi možda mogla biti u pravu, kamera hvata prvenstveno lice, ali ako se atletičarka pomakne, što je slučaj kod namještanja za start, ona hvata i ostale dijelove tijela iz pomalo neobične, voajerske, perspektive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo već kod snimanja intimnih djelova tijela, nerijetko se kamermani malo zaigraju na velikim natjecanjima pa sami od sebe fokus prebacuju na pojedine djelove tijela kod djevojaka. Na YouTubeu postoji čitavo more snimaka s raznih natjecanja na kojima se fokus baca baš na stražnjice ili grudi kod atletičarki i drugih sportašica. Evo samo nekih...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo