RIJETKO VIĐENA BERBA MEDALJA U VAL D'ARLYJU: / Hrvatski novinari rasturili na Svjetskom prvenstvu

Image

Ovogodišnji nastup jedan je od najuspješnijih u posljednje vrijeme

31.3.2019.
14:48
VOYO logo

Pet medalja osvojili su hrvatski novinari na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša koje je održano u francuskom skijaškom centru Val D'Arly. Najsjajnije odličje, zlato u veleslalomskoj utrci u superseniorskoj konkurenciji osvojila je novinarka HRT-a BrankaMalnar, dok je najtrofejnija – s dva srebra i broncom bila BarbaraŠtrbac s Nove TV.

Štrbac je osvojila broncu u veleslalomskoj utrci juniorki, te srebro u nordijskoj utrci. Zato je drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila i u kombinaciji. Snimatelj RTL-a PetarJanjić doskijao je do trećeg mjesta u veleslalomskoj utrci za seniore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad više medalja

Snimatelj Nove TV MilanVuksan bio je peti u veleslalomu u seniorskoj konkurenciji, novinarka portala Telegram Ana Raić-Knežević osvojila je šesto mjesto u veleslalomskoj utrci seniorki, dok je slobodni novinar DaliborDobrić bio 13. u juniorskoj konkurenciji.

Image
Image

"Ovogodišnji nastup na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša jedan je od najuspješnijih u posljednje vrijeme po broju medalja što su ih osvojili hrvatski medijski djelatnici”, rekla je Ana Raić-Knežević, potpredsjednica Skijaškog kluba međunarodnih novinara i članica Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz čestitke kolegama koji su osvojili iznimne skijaške rezultate Raić-Knežević zahvalila je i sponzorima na pomoći hrvatskim novinarima u nastupu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu novinara skijaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo