BIT ĆE TVRDO / Poznato tko Barakudama stoji na putu prema okršaju sa Srbijom: 'Sve samo ne neiskusna ekipa'

Image
Foto: AP Images

Pobjednika ovog susreta u srijedu čeka Srbija u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

26.6.2022.
14:55
AP Images
VOYO logo

Hrvatski vaterpolisti će u ponedjeljak, 27. lipnja, (15.30 sati) u Budimpešti igrati utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv reprezentacije Gruzije koja je u subotu poražena od Mađarske sa 14-18 čime je ostala na dva boda i osvojila treće mjesto u skupini A, dok su Mađari s maksimalnih šest bodova izborili izravan plasman u četvrtfinale. 

Hrvatski izbornik je nakon uvjerljive pobjede nad Japanom (21-13) koja ipak nije bila dostatna za osvajanje prvog mjesta u skupini B, bio nezadovoljan kriterijem suđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZAMALO KRATKI /

Barakude uvjerljivo potopile Japance, ali ne s dovoljnom razlikom za osiguranje prvog mjesta

Image
ZAMALO KRATKI /

Barakude uvjerljivo potopile Japance, ali ne s dovoljnom razlikom za osiguranje prvog mjesta

"Dobro da je bila ovako stresna utakmica i da smo pobijedili. Ono što me nije ostavilo ravnodušnim je suđenje u kojem se Japanu dozvoljavala agresivna igra i skoro pa kidanje glava, dok mi koji smo skoro pa bježali od lopte zaradili više isključenja. Igrati protiv Japana u takvim okolnostima je zaista teško, kada nakon svakog kontakta zaradiš isključenje. No ovo je jedna atipična utakmica, ovo zaista nema veze s normalnim utakmicama. Zato mi je drago da su momci ovo ipak uspješno iznijeli", prokomentirao je Tucak, a potom se osvrnuo na nokaut fazu natjecanja u kojoj Hrvatsku čeka Gruzija u osmini finala, a u slučaju pobjede reprezentacija Srbije u četvrtfinalu.

"Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je "Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je "Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je "Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je "Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je "Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je "Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je "Sada tek počinje pravi turnir, a mi nismo ovdje došli da bi bili prolaznici. U osmini finala sastajemo se s Gruzijom koja je sve samo ne neiskusna ekipa. U svom sastavu imaju nekolicinu vrlo dobrih pojedinaca, trebamo se dobro pripremiti. No, vjerujem da smo kvalitetniji", zaključio je hrvatski izbornik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednika dvoboja između Gruzije i Hrvatske čeka Srbija u srijedu u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo