PEP ZNA SVE: / Uz Guardiolinu pomoć do najveće senzacije u povijesti ragbija!

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Iako u Hrvatskoj taj događaj prolazi pomalo u medijskoj sjeni, ovih se dana u Engleskoj održava Svjetsko prvenstvo u ragbiju.

25.9.2015.
6:45
AFP
VOYO logo

Već u prvom kolu ovogodišnjeg natjecanja Japan je pobijedio svjetskog prvaka iz 2007. Južnoafričku Republiku s 34:32 i ostavio u šoku sve koji prate ovaj sport. Stručnjaci tvrde da se radi o najvećoj senzaciji u povijesti ragbija!

"Ragbi i nogomet su slični"

Japansku reprezentaciju vodi australski stručnjak Eddie Jones koji je priznao da mu je u pripremi za Svjetsko prvenstvo pomogao i trener nogometaša Bayerna Pep Guardiola! Katalonskom stručnjaku očito nije dosta što je pokorio Europu s Barcelonom, a isto namjerava napraviti i s Bayernom. Počeo je bacati 'udicu' i u druge sportove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ragbi i nogomet su vrlo slični u smislu da se lopta uvijek mora kretati u prostoru, a Bayern i Guardiolin bivši klub Barcelona imaju najbolju pâs-igru ikad viđenu. Principi ragbija i nogometa su isti. Guardiola je najbolji nogometni trener na svijetu, a ja uvijek želim učiti od najboljih", objasnio je Jones koji je u prosincu bio kod Guardiole na učenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo