Ako je suditi po najavama, na Sljemenu pada novi rekord

Sve je spremno za deveto izdanje sljemenskog slaloma, poručili su organizatori omiljene utrke mnogih skijaša i skijašica u Svjetskom kupu.

2.1.2013.
17:53
VOYO logo

Crveni spust, na kojem se tradicionalno održava sljemenska utrka u potpunosti je spremna. Po riječima ljudi iz organizacije staza je u odličnom stanju, a neumorni radnici završavaju posljednje kozmetičke zahvate.

Prvi je na redu ženski slalom, točnije u petak u 15.45 kada je na rasporedu prva vožnja, dok je druga najavljena za 18.30. Muški slalom održat će se u nedjelju, prva vožnja počinje u 10.45, a druga u 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od hrvatskih skijaša nastupit će njih čak petorica, uz najveću zvijezdu Ivicu Kostelića, zagrebačkoj će se publici predstaviti i Dalibor Šamšal, Istok Rodeš, Matej Vidović i Filip Zubčić. U ženskoj konkurenciji Crvenim će se spustom sjuriti Sofija Novoselić i Andrea Komšić.

Organizatori su najavili i bogati program, a sva hrana i piće bit će u potpunosti besplatni. Do sada je prodano već oko 15 tisuća ulaznica, a organizatori najavljuju kako će cijeli spektakl pratiti dosad rekordan broj posjetitelja, njih više od 35 tisuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo