Ovo se ne pamti: Kostelić razočarao, Natko na postolju!

Ivica Kostelić je vikend u Wengenu očajno započeo, ali njegov kiks je ispravio Natko Zrnčić Dim, koji je super-kombinaciju završio na 3. mjestu.

17.1.2014.
10:05
VOYO logo

Po novom pravilu je super-kombinacija otvorena slalomom kojeg Kostelić nije uspio završiti. Ivica je startao kao drugi, te u srednjem dijelu staze haklao jedna vrata i odustao od utrke. Nije mogao sakriti razočaranje jer bio je prvi favorit utrke. Na ovom švicarskom skijalištu Ivica je čak četiri puta pobijedio, a ima još jedno drugo i četiri treća mjesta. Zašto Kosteliću odgovara Wengen, objašnjava direktor skijaške reprezentacije Vedran Pavlek:

"Odgovara mu zbog konfiguracije terena, to je prirodno skijalište, nije poligon gdje oni koji se bacaju na glavu imaju prednost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ovoga puta to nije bilo tako. U nedjelju je na rasporedu slalom, a s obzirom na to da je Ivica na postolju bio u posljednjih pet sezona, nadamo se napokon jednom dobrom rezultatu.

No, odličan je posao zato obavio drugi Hrvat Natko Zrnčić-Dim koji je osvojio trećem mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavio je Amerikanac Ted Ligety, koji je bio drugi nakon slaloma, dok je drugo mjesto osvojio vodeći nakon prve vožnje Francuz Alexis Pinturault.

1. Ted Ligety (SAD) 2:44.74 2. Alexis Pinturault (Fra) +0.22 3. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) +1.08 4. Sandro Viletta (Ita) +1.38 5. Aksel Lund Svindal (Nor) +1.48

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupni redoslijed Svjetskog kupa: 1. Aksel Lund Svindal (Nor) 697 2. Marcel Hirscher (Aut) 675 3. Ted Ligety (SAD) 433 4. Alexis Pinturault (Fra) 406 ... 39. Ivica Kostelić (Hrv) 124 ... 60. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) 60

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike