'Namirisao sam štakora i želim ga isprobati!'

Povećao je austrijski skijaš Marcel Hirscher u nedjelju prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa na 92 boda u odnosu na našeg Ivicu Kostelića.

26.2.2012.
16:51
VOYO logo

Iako je nakon prve vožnje veleslaloma u Crans Montani bio prvi, na koncu je bio iznimno zadovoljan i drugim mjestom iza Massimiliana Blardonea. Uzeo je novih 80 bodova kojima je povećao vodstvo i u poretku veleslalomaša i u ukupnom redoslijedu.

"Sjajno, ovo su važni bodovi. Ne žalim zbog propuštene pobjede. Napravio sam maksimum, nisam mogao biti brži", komentirao je Hirscher koji je već donio odluku da neće putovati u norveški Kvitfjell gdje su sljedeći vikend na rasporedu dva super G-a i spust.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučio se u potpunosti koncentrirati na Kranjsku Goru gdje će se voziti slalom i veleslalom. U obje discipline je u igri za mali globus, a zanimljivo je da bi se u Sloveniji nakon oporavka od ozljede trebao vratiti i Kostelić, tako da bi se mogla voditi velika borba.

"Borit ću se i pokušati uhvatiti najbolje moguće rješenje. Namirisao sam štakora i želim ga isprobati", slikovito se izrazio Hirscher o blizini globusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo