NAKON STRAVIČNOG UBOJSTVA: / Nogometni velikan pozvao ljude da ne dolaze na Olimpijske igre u Brazil!

Image
Foto: AFP, JOSE JORDAN

Nekadašnji najbolji svjetski nogometaš Rivaldo pozvao je sve koji su namjeravali doći na Olimpijske igre u Rio de Janeiro da otkažu putovanje jer će u suprotnom staviti vlastiti život na kocku.

9.5.2016.
18:29
AFP, JOSE JORDAN
VOYO logo

Rivaldo je reagirao nakon stravičnog subotnjeg ubojstva 17-godišnje djevojke u Riju. Slavni nogometaš tvrdi da je situacija s kriminalom u njegovoj zemlji sve gora i da bi ljudima koji namjeravaju doći na Olimpijske igre bolje bilo ostati kod kuće.

'Situacija je sve gora'

Ana Beatriz Pereira Frade ubijena je na ulici koja povezuje zračnu luku s nekoliko borilišta na kojima će se održati olimpijska natjecanja. Prema izvještajima lokalnih medija, naoružana je banda postavila zasjedu na ulici, a kad je otac nesretne tinejdžerice pokušao automobilom probiti blokadu kako bi izbjegao pljačku, ispaljen je metak koji je pogodio djevojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivam sve vas koji planirate posjetiti Brazil ili doći na Olimpijske igre da ostanete u svojim zemljama. Ovdje ćete riskirati vlastiti život. Situacija u Brazilu postaje sve gora", napisao je Rivaldo na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Značajan je to udarac organizatorima Igara s obzirom na popularnost koju nekadašnji nogometaš Barcelone i osvajač Zlatne lopte ima u Brazilu i cijelom svijetu. Rio je i inače poznat kao grad koji ima veliki problem s kriminalom, a pljačke i napadi na turiste svakodnevna su pojava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo