Najveći konkurent se predao i čestitao Ivici!

Marcel Hirscher veliki je frajer. Ili je opaki hazarder za svoje godine. Ono što je napravio u Kranjskoj Gori zaslužuje naklon do poda.

12.3.2012.
9:44
VOYO logo

Krenimo redom. Uoči slaloma, na kojem se u Svjetski kup vratio Ivica Kostelić, njegov konkurent za Mali globus došao je do njega, stisnuo mu ruku i rekao:

"Stari, drago mi je da si se napokon vratio!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kostelić je kimnuo glavom. Bio je to tek početak Hirscherove fair-play predstave. Nakon nekoliko vrata, Austrijanac je napravio veliku grešku i Globus, onaj slalomaški, Ivici je bio na pladnju.

Pobjeda ili drugo mjesto u slalomu, na što smo ove sezone navikli, donijeli bi mu Globus već u Sloveniji. No, to bi ipak bio SF film. A u Deželi se takvi ne snimaju. Završio je na 16. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loše, jako loše, stalno nešto 'brenzam'. Veliki globus?! Ma kaj vam je...", tako je Kostelić istisnuo kroza zube i ljut odjurio. A zašto ljut? U tek dvije utrke do kraja dobiti takvu šansu, najmanje je što su Kostelići očekivali. Nisu se snašli, imali su jelo na pladnju, ali nisu zagrizli. Dakako, imaju i opravdan razlog.

"Moglo je biti i lošije, pa prije četiri tjedna bio je na operacijskom stolu! Pa je l' znate kak je to nakon narkoze?! Nemreš niš... Dva tjedna nije stao na skije, pa ga je na Sljemenu boljelo koljeno... Nisu to alibiji, ali teško je nakon svega uopće skijati, a kamoli biti u formi", objašnjavao je Ante Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je zaista "izveo", Marcel Hirscher objasnio je sam:

"Bacio sam se na glavu i izletio. Što ću sad... Ivica je povećao prednost, a ima i punih 10 godina iskustva više od mene. Još je jedan Globus otišao u Hrvatsku", predao se na kraju Hirscher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cijela Austrija priča o meni i mojim Globusima, ali iz takve sam zemlje, svi su ludi za skijanjem. Slalomaški je Globus Kostelićev, meni ostaje borba za veleslalomski i veliki, valjda će i Feuz nešto zeznuti...", zaključio je mladi Austrijanac.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo