POČIVALA U MIRU / Najmlađa sportašica s Olimpijskih igara u Tokiju tragično preminula: Bila je jedan od najvećih talenata, stradala na treningu

Image
Foto: Izvor: Instagram
Image
Foto: Izvor: Instagram

Strašne vijesti dolaze iz Tunisa

12.4.2022.
14:13
Izvor: Instagram
VOYO logo

Strašna i tužna vijest dolazi iz Tunisa. Mlada jedriličarka Eya Guezguez preminula je nakon tragične nesreće na treningu. Ona je sa svojom sestrom blizankom nastupala na Olimpijskim igrama u Tokiju, a pripremale su se i za nastup u Parizu 2024. godine.

Image
NOVI DETALJI TRAGEDIJE /

U slučaj Denisa Tota uključila se i tamošnja opozicija, smatraju da se sve zataškava: 'Ministar skriva istinu o ubojstvu'

Eya je imala svega 17 godina, a na Olimpijskim igrama natjecala se sa 16 godina te je bila najmlađa natjecateljica na najvećem sportskom događaju. Zajedno sa sestrom završila je na 21. mjestu. Bila je jedan od najvećih talenata u svijetu jedriličarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada Eya je bila na treningu sa sestrom blizankom, a u jednom trenutku počeo je puhati jaki vjetar. Jedrilica se preokrenula, a Eya je nažalost tragično skončala. Tužnu vijest prenijeli su i mediji u Tunisu.

Opraštaju se od nje na društvenim mrežama

Tamošnji novinar Souhail Khimira je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eya Guezguez, tuniska olimpijska jedriličarka, preminula je nakon nesreće na treningu. Počivala u miru".

Na Twitteru se od mlade sportašice opraštaju mnogi tuniski mediji, ali i njezini prijatelji i poznanici. Javila se i školska kolegica koja ju je poznavala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako smo pohađale istu školu, teško mi je prihvatiti ovu vijest. Ne mogu vjerovati da smo prije zimskih praznika dali njoj i njenoj blizanki nagradu za jedan događaj na kojem sam i ja sudjelovala. Možda je ne poznajem dobro, ali ideja da budemo prijateljice mi je prošla kroz glavu", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo