NAJBOLJI HRVATSKI SKIJAŠ ODRADIO ODLIČAN POSAO: / Na teškoj slalomskoj utrci uzeo bodove i imao je jednu od najboljih vožnji

Image
Foto: Profimedia

Zubčić je, spomenimo, imao jedno od najboljih vremena u drugoj vožnji, ali nabio je prevelik zaostatak u prvoj

21.12.2020.
14:02
Profimedia
VOYO logo

Nakon solidne vožnje u nedjeljnom veleslalomu, najbolji hrvatski skijaš, Filip Zubčić odvozi je vrlo dobro i slalomsku utrku Svjetskog kupa za muškarce. Naš je skijaš u prvoj vožnji startao na niskom 31. mjestu, a u drugu je vožnju upao kao 28. na ljestvici i samo ga je sedam stotinki dijelio od ispadanja.

U drugoj vožnji Zubčić je završio na pristojnom 26. mjestu i tako je osvoji vrlo vrijedne bodove u slalomu, a pobjednik utrke bio je Švicarac, Ramon Zenhausern sa startnim brojem deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Second placed Filip Zubcic of Croatia reacts in the finish area after the second run of the men's giant slalom of the FIS Ski World Cup in Hinterstoder, Austria, on March 2, 2020.,Image: 502363066, License: Rights-managed, Restrictions: Austria OUT SOUTH TYROL OUT, Model Release: no

Zubčić je, spomenimo, imao jedno od najboljih vremena u drugoj vožnji, ali nabio je prevelik zaostatak u prvoj pa ga na kraju nije uspio baš toliko smanjiti. Iznenađenje utrke bio je Manuel Feller koji je sa startnim brojem 26 dogurao do drugog mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike