NA HANŽEKOVIĆ MEMORIJAL DOLAZI NAJBRŽI TRKAČ NA SVIJETU: / Nedodirljiv je u svojoj disciplini

Image
Foto: AFP

Organizatori Hanžekovićevog memorijala objavili su vijesti koje će obradovati ljubitelje atletike

11.8.2018.
11:05
AFP
VOYO logo

Francuz PascaleMartinot-Lagarde i Rus Sergej Šubenkov, osvajači zlatne i srebrne medalje na 110 m prepone na Europskom atletskom prvenstvu koje se održava u Berlinu, trčat će u Memorijalnoj utrci Boris Hanžeković, objavili su u subotu organizatori.

Zlatni i srebrni iz Berlina

Martinot-Lagarde pobijedio je na EP u Berlinu u odličnom finalu na 110 metara prepone, a od drugoplasiranog Šubenkova bio je brži dvije tisućinke sekunde. Šubenkov, koji je srebro osvojio i na lanjskom Svjetskom prvenstvu u Londonu, priliku za revanš imat će 4. rujna u Zagrebu u Memorijalnoj utrci Boris Hanžeković. Šubenkov je ove godine s 12.92 uvjerljivo najbrži trkač na svijetu u ovoj disciplini, a na Hanžekovićevom memorijalu je pobjeđivao čak tri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I novi europski prvak Pascale Martinot-Lagarde u svojoj vitrini već ima Hanžekovićev pehar, budući da je na zagrebačkom mitingu pobijedio 2016. Osobni rekord mu je 12.95.Europskom prvaku i doprvaku na Hanžekovićevom memorijalu pridružit će se još dvojica finalista sjajne berlinske utrke – brončani s prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva Balazs Baji te Andy Pozzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo