Misteriozna bolest američke heroine: 'Trpi strašne bolove!'

Iz američke reprezentacije otkrili su da ovo nije prvi put da je najbolja svjetska skijašica završila u bolnici, ali je prvi put zadržana

14.11.2012.
9:57
VOYO logo

Ono što je njen glasnogovornik Lewis Kay skrivao od javnosti, otkrio je član američke skijaške reprezentacije Heinz Haemmerle:

"Lindsey Vonn trpi strašne bolove u abdomenu. Rekla mi je da se užasno osjeća i da je boli cijelo tijelo. Da je čak bole i kosti. Već je ona bila 2-3 puta u bolnici, ali je prvi put zadržana na liječenju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, najbolja svjetska skijašica završila je u bolnici u Vailu gdje inače živi kad ne traje sezone, no iz njena tabora nisu željeli otkriti pojedinosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo su mi rekli da ćemo trenirati u ponedjeljak, pa u srijedu, sad kažu da ćemo potkraj tjedna. Ni treneri ne znaju", dodaje Haemmerle.

Inače, Lindsey Vonn propustila je natjecanja prošloga vikenda u finskom Leviju kako bi se bolje pripremila za nastup u Aspenu ovaj vikend. No, kako sada stvari stoje, teško da će skijati tamo jer već tri tjedna nije bila na snijegu ni trenirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo