Medvjedi održali malu školu hokeja

Treneri i igrači seniorske momčadi Medveščaka otkrivali su najmlađim hokejašima sve, od početnih koraka na ledu, pa do pravilog klizanja i udaranja paka.

18.3.2013.
14:47
VOYO logo

Klizalište Šalata jučer je zadnji puta u ovoj sezoni ugostilo ljubitelje klizanja. Tom je prilikom KHL Medveščak Zagreb u suradnji sa svojim klupskim partnerom Nestlé NESQUIK organizirao malu školu hokeja, koja je oduševila veliki broj djece. Tako su najmlađi svoja prva hokejska iskustva doživjela uz zagrebačke ledene heroje.

U sklopu ovog druženja naglasak je bio usmjeren i na pravilnu prehranu, važnost zdravog doručka te bavljenja sportom u odrastanju svakog djeteta. Puno smijeha, dobre zabave i zanimljivih igara obilježilo je ovo druženje u kojem su treneri Medveščaka Marty Raymonda i Ivo Ratej ml. te igrači Kenny MacAuley, Dennis Bozic, Jakub Gašparovič, Roman Tomas i Adam Naglich male hokejaše učili kako hodati na ledu, pravilno klizati između čunjeva te kako pravilno udariti pak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

«Ovakva druženja uvijek me vrate u mladost, u dječačke dane i sjećanja na puno lijepih stvari koje donosi odrastanje. Lijepo je vidjeti ovako puno djece na jednom mjestu. Drago mi je da smo kroz ova zajednička druženja motivirali najmlađe na bavljenje hokejom, ali isto potaknuli roditelje na razmišljanje o prehrani djece. Nadam se da su klinci uživali podjednako kao mi», rekao je Ivo Ratej ml., pomoćni trener KHL Medveščak Zagreb.

Nakon edukativno - zabavnog dijela, dodijeljene su nagrade pobjednicima Facebook nagradne igre NAJ NAVIJAČ te nagrade najboljima iz nagradnih igara u sklopu ovog druženja. Svi sudionici male škole klizanja dobili su i priznanja za završenu školu klizanja te svoje poznavanje hokejske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo