DEJO MAJSTORE TI SI BOG / Mađarska razbila Srbiju, 'ludi' Savić imao šou u Spaladium Areni: 'Bilo je ludo i nezaboravno, zbogom pameti, totalno pomračenje'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Mađarska potukla Srbiju na EP-u

31.8.2022.
20:21
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

"Ludo i nezaboravno je bilo, ono zbogom pameti, totalno pomračenje. Ovakvom igrom ne možemo predstavljati srpski vaterpolo. Nisu nas Mađari iznenadili, očekivali smo to, ali ritmom i agresivnošću su nas polomili. Moramo vidjeti što se dogodilo", britkog jezika za HTV je bio Dejan Savić, izbornik Srbije u srijedu navečer nakon teškog poraza njegovih vaterpolista u Spaladium Areni u 2. kolu skupine D protiv Mađarske.

Image
POLICIJA ČUVA DELFINE /

Vaterpolisti Srbije pod specijalnom zaštitom u Splitu, uglavnom se kreću na jednoj relaciji: 'Bilo je prije neugodnosti. Zvezdaši su napadnuti na Rivi'

Veliki korak ka četvrtfinalu Mađara

Mađarski vaterpolisti napravili su veliki korak ka četvrtfinalu svladavši Srbiju sa čak 16-7 (3-2, 4-0, 4-2, 5-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarska "laka konjica" je doslovce "pregazila" olimpijske prvake Srbe, pogotovu u drugoj i trećoj četvrtini, da bi početkom zadnje dionice igre rezultat bio nestvarnih 12-4 za Mađare. Mađari su ovime osigurali prvo mjesto u skupini i izravni plasman u četvrtfinale, dok će Srbi, peterostruki europski prvaci, morati u razigravanje za plasman među osam najboljih.

Izrael bolji od Slovenije

Kod branitelja naslova najbolji je bio Kristian Manherz s četiri gola, dok je Srbe predvodio Strahinja Rašović s dva pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj skupini je Izrael svladao Sloveniju s 9-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo