Play ponuda

Loša vijest za navijače: Medveščak neće igrati u Areni!

shimmer fallback
18.12.2014.
13:36
Play ponuda

Izdvajanja za sport u Zagrebu značajno su smanjena u proračunu za 2015. godinu, a hokejaši Medveščaka među prvima su to osjetili time što će ove godine ostati bez spektakla u zagrebačkoj Areni, serije utakmica pod nazivom "Arena Ice Fever". Medveščak je od 17. do 22. siječnja u Areni trebao ugostiti Soči, Atlant i Dinamo Minsk, ali će te utakmice morati odigrati u Domu sportova.

"Sagledavši financijsku konstrukciju projekta te sve troškove koje bismo bez podrške Grada morali sami financirati uz pomoć naših navijača i posjetitelja, odgovorno smatramo kako nakon pet godina, nažalost, moramo odustati od hokejskog spektakla PAN Arena Ice Fever u Areni Zagreb. Kod donošenje odluke vodili smo se odgovornošću i željom da ne narušimo financijsku stabilnost kluba i njegovu budućnost. Ujedno, ne želimo u ovom slučaju previsokom cijenom ulaznice od najmanje 350 kuna na više, a čime bismo eventualno pokrili novonastali trošak najma Arene bez partnerske podrške Grada, naštetiti našim navijačima", izjavio je u priopćenju glasnogovornik i voditelj posebnih projekata Medveščaka Ranko Vučinić.

"Ovdje se ne radi o nedostatku budžeta ili neimanju novca za događaj, budući da ova sredstva, a nastavno na dosadašnje partnerstvo s Gradom, nisu bila niti planirana niti predviđena te se stoga nisu niti mogla organizirati u ovom roku. Naime, utakmice u Areni bile su planirane na dosadašnjem partnerskom modelu Grada i Kluba iz prijašnjih sezona i bazirane su na besplatnim 'sportskim danima' korištenja Arene", pojasnio je Vučinić.

Naravno, svim ljubiteljima hokeja koji su već kupili ulaznice za za Arena Ice Fever novac će biti vraćen.

Play ponuda
Play ponuda