Lijepa Slovenka otkrila: Ivica mi je dignuo puls!

Svjetska prvakinja u veleslalomu i jedna od najpopularnijih Slovenki, Tina Maze dala je zanimljiv intervju portalu SiOL, u kojem se lijepim riječima prisjetila i Ivice Kostelića.

27.4.2011.
15:36
VOYO logo

"Nisam navijačica nijednog kluba. Najviše sam bila ponosna na nastupe nogometne i košarkaške reprezentacije Slovenije. Kad je skijanje u pitanju, puls mi je najviše dignuo Ivica Kostelić dok se borio za slalomski Globus", odgovorila je Tina Maze na pitanje za koga navija.

Prisjetila se i najljepših trenutaka karijere, a kao vrhunac ističe veleslalomsku pobjedu na domaćem terenu u Mariboru prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na to sam posebno ponosna, a kao sportašica, koja oko sebe ima vjernu i predanu ekipu, osjećam se kao da sam rođena pod sretnom zvijezdom. Osvojila sam i dvije srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Vancouveru, postala svjetska prvakinja i osvojila još dvije srebrne medalje na svjetskim prvenstvima. To su nezaboravni trenuci."

Otkrila je i nekoliko stvari iz privatnog života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo nisam bila ni u kinu ni u kazalištu. Za to mi jednostavno nedostaje vremena. Meni je dovoljno dobra predstava kada sjednem na obalu mora i slušam valove", zaključila je romantična Slovenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo