Play ponuda

Kostelić se požalio: 'Rade veliku grešku! To je ludo!'

shimmer fallback

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić gostovao je na stranicama uglednog francuskog dnevnog lista L'Equipea.

16.1.2014.
18:15
Play ponuda

Govorio je Kostelić o skorašnjim utrkama Svjetskog kupa u Wengenu, od petka do nedjelje, kombinaciji, te vrhuncu sezone, a to su Olimpijske igre u Sočiju.

"Radi se velika greška u skijanju, jer se uništava njegova bit. Po meni je kombinacija osnova skijanja, jer nikada nisam volio, niti želio biti specijaliziran za jednu disciplinu. Ove sezone u Svjetskom kupu imamo samo dvije super-kombinacije (op.a. Wengen i Kitzbühel), a ujedno se ne dodjeljuje niti Globus. Takvo što je ludo", rekao je Kostelić, koji se potom dotaknuo svoje forme i Olimpijskih igara.

"Imam tri srebrna odličja s Olimpijskih igara, ali bilo bi tako lijepo reći ja sam olimpijski prvak. To vrijedi svugdje u svijetu, od toga nema ništa većega i boljega. Trenutačno su mi šanse za takvo što u slalomu male, dosta je boljih ljudi od mene, ali u kombinaciji definitivno imam šansu u Sočiju."

Za kraj je ustvrdio:

"Ponavljam, nema ljepšeg nego reći da sam olimpijski prvak, ali i kada sada gledam iza sebe moram priznati da sam napravio mnogo više no što sam sanjao."

Play ponuda
Play ponuda