Kostelić prestigao najvećeg: 'To je iznimna čast!'

Ivica Kostelić ponovno je briljirao u Wengenu. Nakon petka i superkombinacije, u nedjelju je konkurenciju deklasirao u slalomu.

15.1.2012.
17:12
VOYO logo

"Ingermar Stenmark je dosad jedini na ovoj stazi pobijedio tri puta zaredom (od 1975. do 1977., op. a.), sada sam to uspio i ja. Znam da to ljudima možda ne znači puno, čak ni skijašima, ali meni koji se jako zanimam za povijest Svjetskog kupa i koji osjećam veliko poštovanje prema prijašnjim generacijama, to je iznimna čast", rekao je Kostelić.

Našem skijašu u potpunosti je odgovarala postava druge vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se moralo iskoristiti, slalom je disciplina u kojoj rizik ne donosi ono najvažnije. Vidjeli ste i sami kako je Hirscher završio. Ovo je već treća godina zaredom da je isti trener postavio drugu vožnju. Drugi lauf kao da je imao neki krešendo, Gledao sam da strminu prođem u redu i onda sam u zadnjem dijelu nagazio", otkrio je Ivica.

Na tribinama je imao bučnu podršku hrvatskih navijača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek su tu u Wengenu, vrlo su temperamenti i bučni, a uvijek je dobro imati dio domaće atmosfere. To mi samo daje dodatni motiv", rekao je naš najbolji skijaš.

Veliku pobjedu sina prokomentirao je i Ante Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to samo sreće, to je trenutak kad Ivica dolazi u najbolju formu. Čim je staza zahtjevna odmah je to dobro za Ivicu. Ova staza nosi puno odgovornosti, a bez toga nema ni rezultata", zaključio je Gips.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo