IZNENAĐUJUĆA TVRDNJA USAINA BOLTA: / 'Kad bi se danas utrkivali on bi sigurno bio brži od mene'

Image
Foto: AFP, PEDRO UGARTE

Vlasnik tri rekorda umirovio se prije tri godine

14.11.2020.
9:59
AFP, PEDRO UGARTE
VOYO logo

Legendarni jamajčanski atletičar UsainBolt progovorio je u razgovoru za Marcu o Cristianu Ronaldu. Pritom je iznio tvrdnju koja će iznenaditi mnoge obožavatelje nekada najbržeg čovjeka na svijetu.

“Cristiano bi me danas pobijedio da se utrkujemo. On je još uvijek aktivan, svakodnevno trenira. On je za mene vrhunski sportaš i uvijek je na vrhu. Puno trenira i fokusiran je. Mislim da bi u ovom trenutku bio brži od mene”, rekao je Bolt, kojeg se smatra najvećim sprinterom u povijesti s rekordima na 100, 200 i štafeti 4X100 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamajčanin je veliki nogometni zaljubljenik, a pokušao je izgaditi karijeru u Australiji nakon što se prestao baviti atletikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da bi bilo bolje da sam ostao u Europi. U Australiju sam otišao da izbjegnem pozornost medija i budem daleko od svih. Htio sam raditi pod manjim pritiskom, ali nije ispalo kako sam planirao.Mmislim da bi bolje prošao da sam igrao u Europi. Dulje bih trajao u i bih uspješniji”, kazao je Bolt, koji je, inače, godinu dana mlađi od Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike