Ivica objasnio kakav mu se nevjerojatan peh dogodio!

Tek drugi put u posljednje četiri godine Ivica Kostelić nije uspio završiti slalom Svjetskog kupa.

27.2.2011.
19:35
VOYO logo

Cijelu je sezonu bio siguran u svojoj paradnoj disciplini. Jedino izlijetanje još od 25. veljače 2007. i Garmisch-Partenkirchena imao je u siječnju prošle godine pred svojim navijačima na Sljemenu.

I onda mu se u Banskom dogodilo drugo odustajanje u posljednje četiri sezone, baš u trenutku kada je skupljao važne bodove kojima bi dodatno odmaknuo konkurenciji u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Kostelić je na startu slaloma u bugarskom skijalištu vozio odlično, imao najbolji prolaz, ali potom je ušao u probleme i na sredini staze 'haklao' vrata. Čim je odustao, brzo je skinuo skiju i nešto tražio pod donjoj strani. Kasnije se doznalo i što.

"Od samog početka, kad su mi i počeli problemi zapinjanja u zavoju, shvatio sam da nešto nije u redu i pokazalo se točno. Skija je negdje nakon starta zahvatila kamen i oštetila se u dužini od 15 centimetara i jednostavno nije više držala. Skija se čudno ponašala, popuštala je u zavoju, pa sam dolazio sve bliže kolcu i haklao jer nisam mogao držati liniju. Dobro je da još imam prednost u slalomu i branit ću je u Kranjskoj gori", rekao je Ivica koji i dalje ima problema s bolovima u mišiću potkoljenice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koljeno i općenito cijela desna noga nije baš najbolje, boli me i možda je 70 posto funkcionalna. Svakodnevno se radi terapija po dva puta, ali kako imam nekoliko problema, nije jednostavno to riješiti, pogotovo jer se na koljeno i nadovezalo istegnuće mišića. Nakon injekcije u Bad Ragazu, utorak je dan odmora, a u srijedu me čeka trening", zaključio je najbolji hrvatski skijaš.

Vezani članci:

arti-201102270348006 arti-201102270287006 arti-201102260184006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo