Ivici je dosta Igara: 'Već tri sezone se borim, teško je to'

'Kako vidite, mnogi su se izmijenili na postolju, ali ja sam ostao', rekao je Ivica Kostelić nakon što je osvojio novu olimpijsku medalju u superkombinaciji.

14.2.2014.
14:40
VOYO logo

"Svi znate da je sezona bila jako teška, zato je ovo za nas jako veliki uspjeh. U osam godina, imati ovakav kontinuitet... Nevjerojatno! Kako vidite, mnogi su se izmijenili na postolju, ali ja sam ostao", rekao je Ivica koji je pucao od sreće nakon srebrne medalje, iako je posljednjih dana najavljivao zlato.

Iako to nitko dosad nije rekao na glas, Ivica je najavio kako su ove Igre vrlo vjerojatno posljednje u njegovoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško ću nastupiti na sljedećim Igrama, moje zdravstveno stanje nije baš dobro. Usprkos svim lijekovima i danas sam osjećao koljeno. Znate, već tri sezone se borim, teško je to", rekao je Kostelić.

Presretna Ivičinim uspjehom bila je i Janica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ključan je bio spust i znali smo da Ivica ima problema u slalomu. Bilo je jako važno da Ivica dobro odradi taj spust. Očekivala smo to zlato i nažalost ostaje to jedno ali. No, i ovo je ogorman uspjeh. Osvajati srebra u kontinuitetu na Igrama ne može svatko. Sretna sam i ponosna", istaknula je Janica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo