Kostelić: 'Mijenjaju se pravila, sve počinje od nule!'

Prošlo je tek deset dana od Innerkremsa i završetka sezone, a Ivica Kostelić već se posvetio treninzima za novu sezonu, u kojoj ponovo ide po najveći Kristalni globus.

30.3.2012.
10:58
VOYO logo

"Odlične su to skije za slalom, baš onakve kakve želim. Imam isti model već četiri godine, poznajem ih odlično... A nadam se da će Fischer uhvatiti korak s ostalima i u proizvodnji skija za brze discipline. Ide nam naruku što se mijenjaju pravila i sve počinje od nule. Skije za spust, superveleslalom i veleslalom su svima nove, sve što se razvijalo više ne vrijedi", kaže Ivica.

Čemu se najviše veselite sada kada je sezona gotova? Veselim se treningu u proljeće, nadam se da će biti dobar. Trebali bismo napraviti taj proljetni dio priprema kako spada, jer to kasnije u sezoni dolazi na naplatu. Sve smo to, zbog operacije, lani morali propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se rješavate stresa za vrijeme sezone? Puno spavam, ne opterećujem mozak s puno stvari. Samo slijedim dnevnu rutinu.

Poznato je da je vaš otac Ante gumenjakom svojedobno doplovio u Hrvatsku čak iz Francuske, a ljeta je na gumenjaku provodila i Janica. To je obiteljska tradicija. Koja će biti ruta vaše ovogodišnje pustolovine gumenjakom? Krenut ću iz Opatije Jadranom ravno prema Matapanu, južnom rtu Peloponeza, pa kroz Korintski kanal i natrag preko Krfa, Albanije, Crne Gore prema kući. Očekujem da će mi trebati tri tjedna ili nešto više. To je duža ruta od one kada sam prije dvije godine plovio na Maltu. Ekipa? Još ne znam...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što vam nedostaje? Želio bih otići na airsoft... Imam opremu, ali ne i vremena.

U terminu puta, početkom lipnja, propustit ćete utakmice Hrvatske na EP-u? Gledat ću ih koliko ću moći, jer na gumenjaku nema TV-a. Taman kad se vratim bit će završnica. Kad bi Hrvatska bar bila u njoj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo