Ivica Kostelić preplašio velesilu!

'Ivica je prošle sezone bio dominantna sila u siječnju. Bio je nevjerojatan, bilo je impresivno kako je pobjeđivao', izjavio je glavni trener američke reprezentacije Sasha Rearick.

19.10.2011.
10:59
VOYO logo

Rearick se posebno oduševio je što se Bode Miller, dvostruki osvajač Svjetskog kupa, ponovno priključio američkom reprezentacijom.

"Očekujem od Bodea žestoki rad, očekujem da bude timski igrač i uzor mladima. Otkad nam se priključio, čini baš to i bio je sjajan", veli glavni trener američke reprezentacije. Iako se u zadnjih godina na kraju svake sezone skijaški svijet bavio pitanjem hoće li Miller i dalje biti dio karavane Svjetskog kupa, pa tako i na kraju prošle sezone, američki velikan očito je naumio i dalje se nadmetati. "Bode je gladan uspjeha. Tijekom boravka u našem trening-kampu na Novom Zelandu, vidjelo se koliko ga skijanje i dalje uzbuđuje." Glavna uzdanica američke reprezentacije u novoj sezoni je Ted Ligety, trostruki i aktualni osvajač malog Kristalnog globusa u veleslalomu. Rearick smatra da će njemu trebati još neko vrijeme kako bi se uključio u borbu za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po tom pitanju, smatra da su favoriti naš Ivica Kostelić, branitelj velikog Kristalnog globusa, te Norvežanin Aksel Lund Svindal i Švicarac Carlo Janka. Sva trojica su univerzalni skijaši koji su već osvajali ukupne pobjede u Svjetskom kupu. "Ivica Kostelić je prošle sezone bio dominantna sila u siječnju. Bio je nevjerojatan, bilo je impresivno kako je pobjeđivao. Nadam se da bi mu netko mogao predstavljati konkurenciju ove sezone, iako ne znam kako trenutno skija i u kakvoj je formi. Nismo trenirali s drugim reprezentacijama, pa nemam uvid u stanje drugih skijaša", zaključio je Rearick.

Vezani članci:

arti-201110120614006 arti-201110111157006 arti-201110090169006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo