NFL

GREEN BAY PACKERS I BUFFALO BILLS U FINALU NACIONALNE KONFERENCIJE: Svašta se događalo u SAD-u

Prvoplasirani Packers su za pobjedu sakupili ukupno 484 jarda

Green Bay Packers plasirali su se u subotu u finale Nacionalne konferencije, dok su u polufinalu Američke konferencije Buffalo Bills svladali Baltimore Ravense.

Profimedia

Packers za pobjedu sakupili ukupno 484 jarda i realizirali svojih prvih pet posjeda

Green Bay su, predvođeni napadačem Aaronom Rodgersom, pobijedili Los Angeles Ramse sa 32:18 na Lambeau Field u Wisconsinu, a Buffalo je na svom terenu sa 17:3 bio bolji od Baltimore Ravensa.

KAKO JE NFL RIJEŠIO PROBLEM KORONAVIRUSA: Broj zaraženih drastično je pao, zasad nijedna utakmica nije otkazana

Prvoplasirani Packers su za pobjedu sakupili ukupno 484 jarda i realizirali svojih prvih pet posjeda.

U  konferencijskom finalu imati za suparnika ili Tampa Bay ili New Orleans, koji igraju u nedjelju 24. siječnja u New Orleansu.

Profimedia

Rodgers je ostvario 23 od 36 dodavanja za 296 jardi i dva touchdowna i pronašao je Allena Lazarda koji je zapečatio rezultat od 58 jardi gotovo sedam minuta prije kraja utakmice. Rodgers je dodao i touchdown dok je Green Bay kontrolirao loptu za 36:12.

Taron Johnson uspio poravnati rekord NFL-a

U utakmici u Buffalu Taron Johnson je uspio poravnati rekord NFL-a u sezoni sa povratkom od 101 metra za presretanje.

Utakmica je odlučena u trećoj četvrtini, kada su Bills povećali 10:3 na dodavanje Josha Allena od 3 jarda do Stefona Diggsa kako bi se otvorio put za pretrčavanje od 11 metara i 66 metara.

Profimedia

Drugoplasirani Buffalo će u konferencijskom finalu, svom prvom u zadnjih 27 godina, igrati  protiv Kansas City Chiefsa ili Cleveland Brownsa  24. siječnja. Chiefs i Browns sastaju se u Kansas Cityju u nedjelju.

Povratak na Net.hr