PALA ODLUKA / Futsal Dinamo finale prvenstva Hrvatske neće igrati u Dvojci

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Futsal Dinamo je objavio kako utakmice u Zagrebu neće igrati u Dvorani II Doma sportova jer je zauzeta

18.5.2023.
12:05
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Olmissum i Futsal Dinamo će u petak će u Omišu igrati prvu utakmicu finala prvenstva Hrvatske.

Image
IZVISIO /

Bilić ipak ne preuzima Ukrajinu: Poznato tko će biti njihov novi izbornik

Image
IZVISIO /

Bilić ipak ne preuzima Ukrajinu: Poznato tko će biti njihov novi izbornik

Prvak će biti momčad koja prva dođe do tri pobjede, a Futsal Dinamo je objavio kako utakmice u Zagrebu neće igrati u Dvorani II Doma sportova jer je zauzeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Nakon svih godina i najava utakmica došao je dan kada možemo napisati: Dinamo igra finale! Negdje 24 sata prije polufinalnog dvoboja protiv Novog Vremena rasprodane su sve karte za nama najdražu, ali za ovu priliku ipak premalu, ali i nedostupnu Dvojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se za finale Prvenstva Hrvatske u futsalu vraćamo na mjesto sreće, u Košarkaški centar Dražen Petrović u kojem će se odigrati 3. utakmica finala 1.HMNL (petak, 26. svibnja u 20:15), a po potrebi i četvrta (ponedjeljak, 29. svibnja). Protivnik nam je MNK Olmissum iz Omiša.

Uz Draženov dom vežu nas najljepša sjećanja. U toj kultnoj dvorani postavili smo rekord po broju gledatelja na jednoj ligaškoj utakmici u Hrvatskoj, 1. prosinca 2014. u 5:0 pobjedi protiv Patriota. Kao tadašnji drugoligaš tjedan dana kasnije u Petroviću smo svladali aktualnog prvaka Alumnus s 4:3 u finalu Regionalnog kupa i osvojili povijesni trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije smo još odigrali tri natjecateljske i jednu revijalnu utakmicu. Jedini natjecateljski poraz upisali smo u prvom kolu Kupa te 2015. od Nacionala, a u iduća dva navrata, u sklopu manifestacije Plavi Sveti Nikola svladali smo Split 5:4 i Alumnus 3:1.

Sada se vraćamo na mjesto sreće s ciljem da KC Dražen Petrović bude mjesto u kojem ćemo sa svojim navijačima osvojiti prvi naslov prvaka države. U trećoj ili četvrtoj utakmici serije, nije toliko bitno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada je bitno znati da ulaznice u pretprodaji možete kupiti online na Core Eventu, a od idućeg tjedna u prodaju će biti puštene i u Bad Blue Boys Fan Shopu."

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo