Šećer dolazi na kraju: Ivica donio konačnu odluku!

Odluka je pala. Ivica Kostelić će na završnici Svjetskog kupa u Schladmingu voziti samo 'svoju' disciplinu. 'Neću voziti veleslalom. Okrenuo sam se samo jednoj utrci, slalomu.

16.3.2012.
12:55
VOYO logo

Ivica Kostelić će u subotu primiti Mali kristalni globus u kombinaciji, ali će na stazu izaći tek u nedjelju, kad se u završnici Svjetskog kupa u Schladmingu vozi slalom, zadnja utrka ove sezone.

"Leđa su mi potpuno sanirana, a koljeno je na granici bola. Drago mi je da je sezona na kraju jer ne bih još mjesec dana mogao izdržati", priznao je Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim kombinacijskog, Ivica cilja i na slalomski Globus.

"Pritisak neće biti na meni jer imam bodovnu prednost, a računam da bi mi ulazak među deset, još bolje među sedam, bio dovoljan. No, sve ovisi o konkurenciji. Najviše bi mi odgovaralo da se u veleslalomu Hirscher minimalno približi Feuzu, jer onda u slalomu ne bi riskirao nego bi se samo trebao spustiti", kaže Ivica i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba zaboraviti da će slalom voziti i Feuz, koji uopće nije loš slalomaš. A kako nas je samo 25, bez problema može ući među 15 i dobiti bodove. U njihovom nadmetanju vidim svoju priliku", poručio je Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike