DETALJI NAPADA NA IGRAČE CRVENE ZVEZDE: / Sjedili su na kavi kada im je prišla skupina mladića; 'Odjednom je nastala skrika i vika'

Image
Foto: Facebook: Slobodna Dalmacija

Lokalnim mladićima zasmetalo je to što su svi bili odjeveni u majice srpskog kluba

9.2.2019.
16:05
Facebook: Slobodna Dalmacija
VOYO logo

Vaterpolisti Crvene zvezde, koji večeras igra na Poljudu s Mornarom u Regionalnoj ligi, napadnuti su danas u centru Splita na Rivi, a Slobodna Dalmacija donosi detalje napada. Igrači su sjedili na kavi oko 13.40 sati na glavnoj gradskoj šetnici kada im je prišla skupina mladića i zatražila ih da skinu trenerke s klupskim obilježjima, nakon čega su ih počeli naguravati i tući.

Spasio se skokom u more

Jedan od napadnutih vaterpolista spasio se skokom u more, dok su ostali pobjegli. Tek po dolasku policije izašao je iz mora ispred Rive te je utvrđeno da nema ozljeda, dok su se ostala trojica vratila u hotel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
INCIDENT U SPLITU, NA RIVI NAPADNUTI VATERPOLISTI CRVENE ZVEZDE: /

Spašavali se skokom u more; 'Da nisam skočio ubili bi me'

Image
INCIDENT U SPLITU, NA RIVI NAPADNUTI VATERPOLISTI CRVENE ZVEZDE: /

Spašavali se skokom u more; 'Da nisam skočio ubili bi me'

Lokalnim mladićima zasmetalo je to što su svi bili odjeveni u majice srpskog kluba, a splitska policija traga za napadačima. Neslužbeno se doznaje da su bila petorica mladića mlađe životne dobi i trojica vaterpolista Crvene zvezde. Još uvijek se ne zna da li napadači imaju veze s navijačkom skupinom Torcida...

Nesretni mladić iz mora vikao da je Crnogorac

"Odjednom je nastala skrika i vika. Riva je bila puna, a odjednom je jedan čovjek skočio u more, dok je drugi pobjegao u smjeru Palače, prema Voćnom trgu. Mislim da je bilo više napadača. Nesretni mladić iz mora vikao je da je Crnogorac", kazao je jedan od svjedoka za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od napadnutih vaterpolista je skočio u more, a dvojica su pobjegla. Do našeg dolaska na mjesto događaja razbježali su se i napadači. Mladiću koji je skočio u more ponudili smo liječničku pomoć, no odbio je. Za sada nema vidljivih ozljeda. Odveli smo ga u hotel i tamo s njim obavili razgovor, te sa ostalom dvojicom koji su uspjeli pobjeći. Paralelno s tim policija traga za počiniteljima i provodi kriminalističko istraživanje", kazala je za Hinu Željka Radošević iz splitske policije.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike