Braća Grbić ulaze u “Odbojkašku Aleju slavnih“

Još jedno veliko priznanje za nekadašnje reprezentativce

21.5.2013.
12:36
VOYO logo

Bivši reprezentativci naše zemlje braća Vladimir i Nikola Grbić u petak će, u Miliču u Poljskoj, biti primljeni u "Odbojkašku Aleju slavnih".

Pored braće Grbić u "Odbojkašku Aleju slavnih" biće primljeni i nekadašnji reprezentativac Italije Andrea Zorzi i bivši reprezentativac Brazila Žilberto Godoj Filjo Žiba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladimir Grbić je u reprezentativnom dresu osvojio ukupno 13 medalja, a trenutno se nalazi na mestu potpredsednika OSS, i član je "Odbojkaške kuće slavnih". 2000. godine Vanja je proglašen za najboljeg igrača Evrope.

Na Olimpijskim igrama osvojio je zlatnu i bronzanu medalju, srebro na Svetskom prvenstvu, zlato, srebro i dve bronze na Evropskim prvenstvima, srebro i dve bronze u Svetskoj ligi i bronzane medalje na Svetskom Kupu, Svetskom kupu šampiona i Svetskom kupu izazivača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugogodišnji kapiten reprezentacije Nikola Grbić, koji je za najboljeg igrača Evrope proglašen 1997. godine, osvojio je ukupno 18 medalja.

Na Olimpijskim igrama osvojio je zlato i bronzu, srebrnu i bronzanu medalju na Svetskim prvenstvima, zlato, srebro i četiri bronze na Evropskim prvenstvima, tri srebra i dve bronze u Svetskoj ligi i bronzane medalje na Svetskom Kupu, Svetskom kupu šampiona i Svetskom kupu izazivača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo