SNIMKU POGLEDAJTE NA VOYO / BKFC: U posljednjoj borbi večeri 'polomio' ga je od batina i poželio mu ugodne snove

Image

Voyo, brzorastuća streaming platforma RTL-a, donosi nezaboravnu borilačku noć. Od 21.00 Voyo je prenosio 'šaketanje' iz Liverpoola - Bare Knuckle Prospect Series 2. Boks bez rukavica upotpunio je ovu ludu borilačku noć kakva već dugo nije viđena u Hrvatskoj. Tekstualni prijenos mogli ste pratiti samo na portalu Net.hr

14.10.2023.
17:37
VOYO logo

KRAJ

Bare Knuckle Fighting Championship Prospect Series 2 Voyo platforma

Mjesto održavanja: Liverpool

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku eventa pogledajte  OVDJE

Deseta borba, main event - Jonno Chipcase i Anton Larsson - pobjeda Chipcasea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnoj borbi večeri stvari su bile gotove jako brzo. Chipcase je u ranoj fazi rušio Larssona, nakon čega je potonji ustao. Ipak, nije potrajao dugo, Chipcase je nanjušio krv i krenuo još žustrije, pa je nakon jedne izmjene udaraca još jednom silovito pogodio Larssona i poslao ga na spavanje. Uzvik oduševljenja u dvorani u Liverpoolu značio je samo jedno - event je spektakularno završio!

Image

Deveta borba - Terry Needham i Morgan Starkey

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo rokanje odmah u prvoj rundi! Domaći borac iz Liverpoola, Needham, složio je Starkeya na pod nakon samo 30 sekundi. Kaos u prvoj rundi... koji se nastavio i u drugoj. Delirij u dvorani, Needham je istorpedirao Starkeya!

Osma borba - Dominik Herold - Zane Marks - pobjeda Herolda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahovska partija Čeha i Amerikanca u prvoj rundi. Sijevali su jaki udarci, ali nije bilo rušenja. Druga runda donijela je puno više uzbuđenja. Herold je rušio Marksa, a zatim ga još doveo u nokdaun pred kraj runde. Sudac je čak htio prekinuti borbu, Marks je htio nastaviti, ali nakon zvona samo se srušio i počeo previjati od bolova...kakvo šaketanje, ljudi moji!

Image

Sedma borba - Harry Cain i Bradley Taylor - pobjeda Taylora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbudljiva prva runda, puno brzih izmjena koje je zaista bilo teško popratiti! Taylor je u jednom trenutku ozbiljno uzdrmao Caina, sudac je potonjeg pitao može li nastaviti, na što je ovaj potvrdno odgovorio. Kakva makljaža je to bila…

Isto se nastavilo i u drugoj rundi. Projektili, eskivaže, provokacije...kakvo ''bambusanje''. Taylor se u četvrtoj rundi probudio i dvaput dovodio Caina u nokdaun. Kakvo šaketanje, a pobjedu je dodjelom sudaca ostvario Taylor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Šesta borba - Ryan Harris i Marcus Pond - pobjeda Punda

U Pondovom debiju "zakuhalo" se i prije samog starta, Harris je naime došao preblizu uoči meča u samom ringu prema Pondu, koji ga je dva puta žestoko odgurnuo. U prvoj rundi je bilo šaketanja s obje strane, da bi pred kraj druge runde Harris pao kao pokošen i završio na kisiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Peta borba - Ray Putterill i George Buckell - pobjeda Putterilla

U prvoj rundi nije bilo većih uzbuđenja. Iako je bilo nekoliko agresivnijih pokušaja, nekako je sve proteklo u ispitivanju snaga. Druga runda donijela je ozbiljnije ''rokanje'', ali i nesportski potez Putterilla. Sudac ipak nije prekinuo borbu, ali Buckell je bio ozbiljno uzdrman...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putterill je u sljedećem ozbiljnijem klinču još jednom pokazao da nije najpošteniji borac, ali sudac je to previdio. Buckell više nije mogao i Putterill je mogao slaviti.

Image

Četvrta borba - Andy Thornton i Lee Browne

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta niži Thornton bio je puno agresivniji u prvoj rundi, više je pokušavao, smanjivao je distancu i tako onemogućavao Brownea da mu ozbiljnije zaprijeti. Ipak, prvi na kojem se našlo više krvi bio je upravo Thornton.

I u trećoj rundi - ista priča. Thorntone kao bijesan ris, Browne izuzetno uzdrman. Treći put je završio na podu i priči je za domaću, Evertonovu ''barabu'' u svom Liverpoolu bio kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Treća borba - Shaun Kissane i Bartek Kanabey.

Prva runda protekla je u ispitivanju snaga i nekoliko pokušaja kombiniranih napada, međutim najveće uzbuđenje došlo je na kraju runde. Kissane je povezao nekoliko kvalitetnih bombi, ali Kanabeya je spasilo zvono.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga runda protekla je u dominaciji Kissanea, ali nije bilo ozbiljnijeg udarca koji bi uzdrmao Kanabeya. Potonji je izdržao sve nalete, a onda i krajem runde uzvratio s nekoliko kvalitetnih projektila. Kanabey je i u trećoj rundi primao udarce, čekao da se Kissane umori, a onda krenuo...i poslao ga u nokdaun.

Image

Četvrta i peta runda protekle su bez jačih udaraca i ozbiljnijih podrhtavanja, a odluku o pobjedniku donijeli su suci. Slavio je Kanabey...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga borba - Peter Hayes i Dean Hunt.

Krenuli su oprezno, ali Hunt je prvi pokrenuo lavinu udaraca. Ipak, Leedsov huligan ( kako tetovaže i hlačice dokazuju ) previše se zaletio i ''popio'' nokaut nakon samo pola minute borbe…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Prva borba - Mickey Pedersen i Marti Barnes.

Krenuli su agresivno, krošei su sijevali na sve strane. Pedersen je ''maltretirao'' Barnesa izmjenjivajući udarce glava-tijelo, ali Barnes mu nije ostajao dužan. Morao ih je sudac razdvajati u nekoliko navrata, ali uzbuđenja nije manjkalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barnes je u drugoj rundi završio na tlu, sudac je odbrojavao, ali borba je nastavljena. Pedersen zaista nije trošio vrijeme, a onda je stigla kazna. Barnes je uputio nezaustavljiv udarac koji je ''matirao'' Pedersena...kakvo ''rokanje''!

Image

Na fight cardu  ima devet borbi, a one su dogovorene na pet rundi po dvije minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Main event večeri je sudar Jonnoa Chipcasea i Antona Larssona.

Voyo, RTL-ova brzorastuća streaming platforma, pobrinula se i odlučila iznenaditi svoje korisnike i pretplatnike, pa uz KSW 87 borilačku priredbu prenosi i bare knuckle iz Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14.listopada samo na stream platformi Voyo.

Boks bez rukavica brutalni je sport koji doživljava svoju ekspanziju na mapi borilačkih sportova. BKFC neprestano ulazi na nova tržišta diljem Sjedinjenih Država, Ujedinjenog Kraljevstva i svijeta. Ambiciozni borci uvijek lupaju na vrata predsjednika BKFC-a Davida Feldmana tražeći priliku da potpišu ugovor za BKFC. Sada, uz BKFC Prospect Series, imat će priliku boriti se pred znakom BKFC-a i možda zaraditi željeno mjesto na rosteru BKFC-a.

Image
KSW 87 SAMO NA VOYO /

Stošić upisao i peti nokaut, Poljski tenk' pregazio Ivana Erslana; 'Žao mi ga je, ali...'

Image
KSW 87 SAMO NA VOYO /

Stošić upisao i peti nokaut, Poljski tenk' pregazio Ivana Erslana; 'Žao mi ga je, ali...'

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Bare Knuckle Fighting Championship Prospect Series 2 iz Liverpoola od 21.00 samo na Voyo.

Večeras od 21.00 na Voyo platformi, sljedeća generacija novopečenih engleskih BKFC zvijezda, za koju govore da je posebno divlja, pokušat će pred vama i uz vas, zaraditi ugovor za više borbi s BKFC-om. Događaj koji se ne smije propustiti također uključuje niz boraca povratnika koji traže šansu za iskupljenje i još jednu priliku s BKFC-om, najbrže rastućom svjetskom promocijom borilačkih sportova.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo