KSW 87 SAMO NA VOYO / Stošić impresivno nokautirao Martineka, 'Poljski tenk' pregazio njegovog prijatelja Ivana Erslana; 'Žao mi ga je, ali...'

Image

Darko Stošić nokautirao Martineka u prvoj rundi, Ivan Erslan nokautiran u prvoj od Haratyka. Na platformi Voyo možete pogledati snimke svih mečeva na KSW 87 eventu koji su bili fantastični

14.10.2023.
16:47
VOYO logo

KSW 87 priredba

Werk Arena - Trinec (Češka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos: Voyo

Priredbu možete gledati - OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to spektakularna borilačka večer na platformi Voyo, kao i u Werk Areni u Trinecu. Nažalost, najbolji hrvatski poluteškaš u slobodnoj borbi Ivan Erslan u prvoj je rundi nokautiran od Rafala Haratyka, Poljskog tenka, koji je pokazao svoj arsenal. Ivan je poražen za nešto manje od 4 i pol minute borbe.

Image

Erslan je sad na skoru 13-3-0, dok mu je onaj u KSW-u sad 3-3. Prema Tapologyju, borac rodom iz Zadra, odrastanjem iz Obrovca i adresom u Zagrebu, sad je na drugom mjestu poluteškaša u Istočnoj Europi, iza Karlosa Terminatora Vemole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KSW 87 /

Ne pamtimo ovakav spektakl: Prvo je furiozni Čeh razvalio legendu, a potom je Stošić ekspresno 'uništio' Martineka

Image
KSW 87 /

Ne pamtimo ovakav spektakl: Prvo je furiozni Čeh razvalio legendu, a potom je Stošić ekspresno 'uništio' Martineka

Ivan u subotu navečer u Češkoj nije bio na nivou, dok je Haratyk svoju priliku iskoristio. Što se tiče Erslanovog velikog prijatelja i sparing partnera u American Top Teamu Darka Stošića Stoleta, srpski nokauter došao je u glavnoj borbi večeri protiv Martineka i do petog nokauta u KSW-u u kraljevskoj teškoj diviziji, šeste pobjede ukupno u organizaciji, te je nakon meča prozvao De Friesa, teškaškog prvaka u KSW-u, s kojim se već borio, ali i izgubio. To mu je jedini poraz u KSW-u.

Image

"Ugovor mi istječe s ovom borbom, ali odmah mi dajte novi - De Fries, želim tebe i opet dolazim po tebe", rekao je Stošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Legendarni KSW-ov borac Roman Szymanski izgubio je od Lea Brichte u co main eventu, sunaslovnoj borbi do 70.3 kg. Mladi Čeh odradio je fantastičan meč i oduševio publiku.

Meč koji vrijedi spomenuti je i onaj od Adriana Dudeka protiv Lukaša Dvoreka - do 87 kg u catchweightu. Dudek, iako manji, hrabrim je pristupom neutralizirao duže ruke i širi raspon, općenito gabarite Dvoreka, te ga je neprestanim ulascima i radom i ruku i nogu u stojci izdominirao, iako je krvario prilikom proglašenja pobjednika. Zanimljivo, ali Dudek je u Werk Areni imao oko 600 svojih navijača, članova jedne poljske navijačke grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dudek je ultras, očito neki istaknutiji, čim mu je toliko ljudi iz grupe došlo na meč.

Mečevi - kronološki slijed

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedma borba main carda, deveta ukupno i glavna - Darko Stošić - Michal Martinek (do 120.2 kg, teška kategorija) - pobjeda Stošića u prvoj rundi(2:04 u prvoj)

Darko Stošić: "Poštujem Martineka, žao mi je što je izgubio pred svojim navijačima, ali ja želim biti i bit ću sljedeći prvak. De Fries, ponovno dolazim po tebe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva runda

Darko grabi naprijed, puno je školovaniji borac. Martinek dobro boksa, ali jao, jao, Stole ga je ugasio kao svjetlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Šesta borba main carda, osma ukupno, co main event - Roman Szymanski protiv Lea Brichte (do 70.3 kg) - Leo Brichta je dobio

Treća runda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brichta je plasirao udarac, ali Szymanski ga je bacio na tlo. Vraća Brichta poziciju, sad je on na Romanu. Kakva borba, publika je na nogama. Rat ljudi, ovo je rat, ovo je sve... Brichta uništava legendu, ali se Szymanski borbi k'o lav. Gotovo je, kakva predstava Lea Brichta, mladog Čeha. Uništio je trećerangiranog borca. Ovo je za sad pobjeda večeri, Leo je sedmoplasirani u lakoj kategoriji, ali sad će skočiti.

Image
Image
Image

Druga runda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo nam jedne izmjene, Brichta baca udarce, ali Szymanski uzvraća. Szymanski ima hematom ispod oka. Borba se sad vodi u parteru. Gotova je druga runda, teško je reći tko je u prednosti.

Image
Image

Prva runda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počeo je meč. Brichta je rasplesan protiv legende KSW-a. U prvih minutu i 15 ima dosta fintiranja. Dobra lijeva Szymanskog. Publika bodri Lea, Bricht ima dugačke udarce, ali Roman se odlično brani. Distanca je loše određena kod oba borca. Udarci ne pronalaze cilj baš previše. Gotova je prva runda. Brichta ima odličan pristup.

Image

Peta borba main carda, sedma ukupno ove večeri - Ivan Erslan protiv Rafala Haratyka (do 93 kg - poluteška divizija) - pobjeda Haratyka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rafal Haratyk: "Žao mi je što je Ivan pao u prvoj rundi, ali moji udarci su bili predvidljivi".

Prva runda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretno Ivane! Oprezan je Ivan, Haratyk pokušava ugroziti Ivana. Dobra zadnja Ivana, prošlo mu je. Evo i prednja lijeva je prošla, Haratyk kad napravi seriju baca bombe. Ivan dobro radi. Haratyk nema dinamiku udaraca. Ivan se sad poskliznuo, ali se diže. Gotovo je, ne, a ne. Haratyk brutalno nokautirao Ivana. Nakon 4.21 minute prve runde. Nema veze, glavu gore Ivane. Svi smo uz tebe.

Image
Foto: Screenshot Voyo
Image
Foto: Screenshot Voyo
Image
Image
Image
Foto: Screenshot Voyo
Image

Ivan Erslan ulazi u kavez uz Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Voyo
Image

Rafal Karatyk ulazi u kavez prvi. Ima 36 godina, nadimak mu je Poljski tenk i za ovaj meč je otišao u diviziju više.

Image

Ivan Erslan sprema se za ulazak u kavez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Četvrta borba main carda, šesta ukupno - Filip Macek protiv Oleksija Poliščuka (do 65.8 kg) - pobjeda Ukrajinca Poliščuka polugom.

Prva runda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poliščuk se čvrsto postavio, Macek ga je bacio na tlo. Poliščuk je odmah plasirao prije pada u parter desni middle kick, pa mu je Macek umalo uhvatio nogu, pa je onda bacio lijevi jaki i taj je prošao, ali u blok Maceka. Macek radi pritisak u parteru, ali Macek se dobro brani. I evo ga, kakva poluga Poliščuka.

Image
Image
Image

Treća borba main carda - Vojtech Garba protiv Michala Dreczkowskog (do 93 kg): Slavlje Michala Dreczkowskog jednoglasnom sudačkom odlukom

Treća runda

Garba kreće u napad, direkt i koljeno u glavu, jao, krv je prsnula... Garba koristi koljena u klinču. Inače, Garba je ovaj u žutom dresu. Vidite koliko je viši od Michala. Michal je Garbu opet bacio na tlo. Gotov je meč. Vidjet ćemo tko će pobijediti.

Image
Image

Druga runda

Garbina dužina Dreczkowskom radi probleme. Dreckowski je bacio na tlo Garbu, ali Garba se sjajno brani. Kako ga je Garba okrenuo, jao, pa to je bilo fantastično. Sad se bore u stojci, Garba ide naprijed, ali staje, Zašto, pobogu? Naravno, Dreczkowski ga je opet sad bacio na tlo. Gotova je runda- U drugoj se borba vodila većinom u parteru. Tako je bilo i u prvoj rundi.

Image

Prva runda

Garba odlično brani široke krošee Dreczkowskog. Garba sad kreće, prošla je serija, evo i koljena. Garba voli koristiti laktove. Vidimo malo krvi ispod desnog oka Garbe. Dreczkowski pokušava slomiti blok Garbe. Vodi se borba na tlu, garba pritišće. Dreczkowski se brani, ali u padu na tlo ispucao je dva brza lakta. Gotova je prva runda.

Image
Image

Druga borba main carda - Adrian Dudek protiv Lukaša Dvoreka (do 87 kg - catchweight) - pobjeda Dudeka

Treća runda

Tko ima više snage? Dudek ima sjajne kombinacije, ruka - noga, jedan dva školski, pa ide low kick. Borba se odvija na sredini kaveza. Dudek dominira, ali Dvorek kao da čeka. Dudek je oprezan, taktički dobro spremljen. Dvorek se brani, ali vjerujemo da u njemu ima još snage. Dudek nema potrebe za rizikom. Ima Dudek dobru situaciju. Ulazimo u posljednju minutu borbe. Gotova je borba. Dudek je dobio, čekamo i potvrdu. Puno je više pokazao u meču, ostavio je bolji dojam. Više odlučnosti je pokazao, neutralizirao je Dvorekove gabarite. Čak 600 navijača došlo je u Češku kako bi bodrilo svog brata iz navijačke grupe. Očito se radi o nekom bitnom članu grupe, istaknutijem navijaču.

Image

Adrian Dudek.

Image
Image

Druga runda

Dvorek drži ruke bliže k sebi, Dudek ulazi u njega udarcima kao da je trening. Navijači, prijatelji Dudeka, stvorili su sjajnu atmosferu. Dudek je sad bacio Dvoreka na pod, iako je Dvorek parteraš. Nema straha Dudek, drži ga, pritišće ga i glavom. Kakav rat, pa kao da sutra ne postoji. I druga runda ide Dudeku.

Image

Prva runda

Očekujemo vatromet dva stand up borca. Adrian je član navijačke skupine, Poljaci imaju jaki navijački back ground. Dudek ide naprijed, dužina ruku ne dolazi nešto do izražaja. Dudek ide naprijed, baca kick nogom, srednji u tijelo, napada iako je manjih gabarita. Čuje se pjesma poljskih navijača na tribinama, ekipa se skupila i bodri prijatelja. Dudek je agresivan, ali Dvorek je oprezan, iako je prepasivan. Nit koristi boksačku tehniku, niti je dinamičan. Veći je, ima širi raspon ruku i nogu, ali to ne koristi. Stari, pa gdje ti je boks, gdje ti je to Muay Thai iskustvo? Loše je ovo od Dvoreka. Dudek ga je pritisnuo i napao, a ovaj nema odgovor. Prva runda ide Dudeku.

Image
Image
Image

Nema sumnje, Siraj je postavio visoke standarde na početku main carda. Kakav nokaut, bolesno. Publika je ostala u šoku, svjedočili smo ružnim scenama pružanja liječničke pomoći Ahmedu, ali to je slobodna borba - lijepa, uzbudljiva, ali opasna i brutalna.

Prva borba main carda - Sahil Siraj protiv Ahmed Abdulkadirov (do 65.8 kg) - pobjeda Siraja

Prva runda:

Odmah je počelo žestoko. Obojica su fizički jako dobro spremni. Siraj ima jako dobar osjećaj za distancu, iako je Čečen Ahmed bolje počeo. Odlično bacaju kickove, i evo, jao... Kakav nokaut. Sahil Siraj brutalno je nokautirao Abdulkadirova koji se ne ustaje. Ne slavi Siraj pobjedu, ima 33. godine, iskustvo u Muay Thaiju. Četiri krošea, promjena kuta, Siraj ima urođen stand up stil, boksačke tehnike su mu zavidne. Siraj je pokazao veličinu i karakterno i kao sportaš.

Image
Foto: Screenshot
Image
Image

19.19 - Na main cardu KSW-a ima sedam borbi, a ukupno uz dvije preliminarne ukupno - devet! Borbe su dogovorene na tri runde po pet minuta.

Image

Od 20.00 iz Werk Arene u češkom Trineca na rasporedu je ekskluzivan prijenos KSW 87 eventa na platformi Voyo, na kojem će nastupiti u jednoj od glavnih borbi večeri Ivan Erslan, a protivnik će mu u meču koji je dogovoren na tri runde u poluteškoj diviziji biti Rafal Haratyk.

Image

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14.listopada samo na stream platformi Voyo.

Bare Knuckle Fighting Championship Prospect Series 2 iz Liverpoola od 21.00 samo na Voyo.

Event počinje u 20.00, a Erslanov meč je negdje na rasporedu oko 22 i 30, prema procjenama.

Image
Foto: KSW/Voyo

Ivan Erslan

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Erslanov veliki prijatelj i sparing partner u American Top Teamu Darko Stošić Stole u glavnoj borbi večeri u teškoj kategoriji borit će se protiv Michala Martineka. Stošić je u nizu od 5 pobjeda u KSW kavezu, pa sad želi i šestu. Također, u tih 6 mečeva ima i 4 nokauta.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo