PRIZNANJE ZA BRKLJAČIĆ I HANŽEK: / Nakon ovoga zagrebački miting može samo rasti

Image
Foto: PIXSELL

Hanžek je trenutno u kategoriji IAAF World Challenge mitinga

29.10.2018.
15:43
PIXSELL
VOYO logo

Direktorica Hanžekovićevog memorijala Ivana Brkljačić izabrana je u Izvršni odbor Euromeetingsa, organizacije koja zastupa 40 atletskih mitinga u Europi, uključujući i sve europske mitinge Dijamantne lige.

Ovo je još jedno priznanje Hanžekovićevom memorijalu koji je već niz godina među najboljim svjetskim atletskim mitinzima. Hanžek je trenutno u kategoriji IAAF World Challenge mitinga, što je rang odmah iza Dijamantne lige, a Ivana Brkljačić je na čelu zagrebačkog mitinga već 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrhu liste svjetskih mitinga

"Zahvaljujući Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću, Memorijal Borisa Hanžekovića je pozicioniran u samom vrhu liste svjetskih mitinga. Radujem se da je i na ovaj način miting dobio priznanje za svoju kvalitetu i nadam se da će Hanžekovićev memorijal i dalje rasti", rekla je Ivana Brkljačić.

Uz Ivanu Brkljačić u novom Izvršnom odboru su još i novi predsjednik Alfons Juck (Ostrava), Cedric Van Branteghem (Bruxelles), Jari Salonen (Turku), Jacky Delapierre (Lausanne), Johan Engberg (Karlstad), Hans Klosterman (Hengelo), Marc Corstjens (Heusden/Liege), Marc Osenberg (Düsseldorf) i Spencer Barden (London/Birmingham).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji predsjednik Euromeetingsa bio je Rajne Söderberg iz Stockholma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo