Gips opet puk'o: 'Pa to nema nigdje!'

'Super je izvukao spust, ali slalom je bio jako loš.

13.2.2013.
13:53
VOYO logo

"Na toj su strmini, koja čini 60 posto staze, odrezali dvije manje prijelomnice. Pogotovo nedostaje ona druga, koja je nastradala pred ciljem jer im je smetala za cilj spusta. Sada je to strmina na kojoj se skija lijevo-desno, bez ikakve promjene ritma i znam da tu Ivica teško može napraviti rezultat", komentirao je stazu superkombinacije Ante Kostelić i zaključio:

"Maksimalni broj vrata koje možeš postaviti na toj stazi je 79, a frajer postavi 62! Pa to nema nigdje, takvi nam neznalice uništavaju sport. To je kao da obruč u košarci spustiš na metar i da ima promjer od 5 metara, naravno da će svi biti dobri."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante već se godinama bori s postavljačima staza i težinom tih staza u Svjetskom kupu, ali od toga nema puno koristi. Može se dogoditi samo da njemu oduzmu pravo postavlja staze, kao nedavno.

"Nema staze na kojoj će Ivica izgubiti od Vilette u slalomu ili jedva pobijediti Romara. Pazi, on je Romara svladao zahvaljujući spustu, a to je neprirodno. Zato sam veoma skeptičan uoči specijalnog slaloma. Na ovoj stazi Ivica ne može do rezultata, bilo bi to pravo čudo", najavio je za Jutarnji listKostelić senior utrku slaloma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike