Play ponuda

Kostelići odahnuli: Veliki skandal je napokon završen

shimmer fallback

Ivica Kostelić otkrio je kako mu se švedski skijaš Andhre Myhrer ispričao zbog teških uvreda na račun njegovog oca Ante Kostelića u Sočiju.

7.3.2014.
20:50
Play ponuda

"Kao što sam i očekivao, Andre Myhrer je pokazao da je pravi frajer i ispričao se. Dobio sam e-mail dok sam bio u Kvitfjellu. Napisao je da se i dalje ne slaže s načinom na koji je bila postavljena ta staza, da se malo bojao i za koljeno koje je u lošem stanju i zbog kojeg neće skijati do kraja sezone, ali i da mu je jako žao što je rekao ono što je rekao", izjavio je Ivica Kostelić u razgovoru za Sportske novosti.

S obzirom da je Myhrer Ivičin prijatelj, laknulo je i jednoj i drugoj strani.

"Vjerujem da mu je žao, on nije tip koji bi nekome javno rekao da je idiot. Jasno mi je da je to izrekao u žaru borbe. Kaže da je poslao SMS poruku već dan nakon slaloma u Sočiju, ali ja nemam telefon i nisam dobio tu poruku. I meni i ocu je jako važno što se ispričao, ali mi je isto tako žao što je dobio jako puno ružnih poruka iz Hrvatske. Zato je i zatvorio svoju Facebook stranicu, sve sam to kasnije saznao. Čak i u slučaju komentara kakav je izrekao, osuđujem bilo kakve prijetnje koje su mu poslane, to mi je strano".

Ivica, međutim, ne smatra da je olimpijski slalom koji je postavio Ante Kostelić bio pretežak.

"Ni slučajno! Tata je postavio vertikalu prije te ravnice baš zato da te kazni ako je ne odskijaš dobro. U vertikalu se ulazilo kroz desni luk i tu se moralo pogoditi liniju, jer inače si na ravnici prespor. Istu je stvar tata postavio i u kombinacijskom slalomu. Villetta je taj dio dobro odvozio, a meni nije sasvim uspjelo. Ne mogu reći da je to bilo jedino mjesto, ali vjerojatno je bilo ključno što sam ostao bez zlata", rekao je četverostruki osvajać olimpijskog srebra za Hrvatsku.

Play ponuda
Play ponuda