TKO ĆE UOPĆE IGRATI ZA SAD? / Rasipa se najmoćnija košarkaška reprezentacija, Popovicha napustila još jedna zvijezda: 'Strašno sam razočaran'

Image

Amerikanci se pripremaju u Las Vegasu

17.7.2021.
11:42
VOYO logo

Izbornik američke košarkaške reprezentacije za OI u Tokiju Gregg Popovich ostao je bez još jednog igrača, krilnog centra Cleveland Cavaliersa Kevina Lovea, koji ima ozljedu potkoljenice, objavili su američki mediji. 

 "Strašno sam razočaran što neću putovati s reprezentacijom u Tokio, ali morate biti sto posto spremni da bi igrali na OI, a ja to trenutno nisam", izjavio je Kevin Love.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Američki izbornik prije par dana zbog COVID-19 protokola ostao je bez jednog od najboljih strijelaca NBA lige Bradleyja Beala (Washington Wizards), koji također neće putovati u Tokio. Upitan je i Jerami Grant (Detroit Pistons), koji je u COVID-19 protokolu iz opreza, ali on bi mogao putovati na OI. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Osam sigurnih

Amerikanci se pripremaju u Las Vegasu, a trenutno Gregg Popovich raspolaže sa osam sigurnih putnika u Tokio. To su  Bam Adebayo (Miami Heat),  Kevin Durant (Brooklyn Nets), Draymond Green (Golden State Warriors), Zach LaVine (Chicago Bulls), Damian Lillard (Portland Trailblazers) i Jayson Tatum (Boston Celtics), a umjesto Kevina Lovea i Bradleyja Beala momčadi su priključeni centar JaVale McGee (33), koji većinu ove sezonu proveo u u Clevelandu, a krajem ožujka je prešao u Denver Nuggetse, te branič San Antonio Spursa Keldon Johnson (21), koji je solidan šuter. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završetka finala doigravanja NBA lige reprezentaciji će se priključiti Devin Booker (Phoenix Suns), Jrue Holiday (Milwaukee Bucks) i Khris Middleton (Milwaukee Bucks),

Već ranije nastup su otkazale zvijezde LA Lakersa LeBron James i Anthony Davis, a nedavno i dvostruki MVP lige i najbolji igrač Golden State Warriorsa Stephen Curry (33), dok jedan od najboljih igrača NBA lige Kawhi Leonard (LA Clippers) u doigravanju je zaradio ozljedu koljena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite Olimpijske igre na Eurosportu u sklopu PLAY Premium proširenog plana.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo