Balić i društvo 'umirali' od smijeha u njenom društvu!

U ponedjeljak je u zagrebačkom hotelu Westin upriličen službeni ispraćaj većine hrvatskih sportskih snaga na skorašnje Olimpijske igre.

23.7.2012.
15:29
VOYO logo

Među putnicima za London bili su rukometaši i rukometašice, stolnotenisači, streljači, mačevaoc, jedriličari, veslači, tekvondistice, tenisači (osim Ive Karlovića koji još ne zna ni ide li), plivači i košarkašice.

Nakon službenog dijela ispraćaja olimpijci su pogledali film o olimpijskom selu te vidjeli što ih tamo čeka i dobili naputke kako se snaći. "Ne želim opterećivati sportaše, ali volio bih da bude tri puta više medalja nego na prvim Igrama 1992. u Barceloni, dakle devet", izjavio je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mikrofon je stao i nositelj hrvatske zastave na otvaranju Olimpijskih igara, rukometaš Venio Losert. "Velika je čast nositi zastavu. Već me hvata trema, ali nadam se da neću napraviti nikakav kiks", rekao je Venio, a stolnotenisač Zoran Primorac, kojemu su ovo sedme Igre, istaknuo je: "Ovo su mi već sedme Igre, već sam tamo kao doma, mogu barem ostalima pričati kako je to i smanjiti im tremu", kazao je Primorac i osvrnuo se i na očekivanja u Londonu.

"Nitko nije vjerovao u mene ni na prošlim Igrama pa sam ostao jedan set kratak od polufinala. Sad nisam u formi, bilo bi čudo da osvojim medalju, ali nikad ne reci nikad. Obećavam, ovo su mi zadnje Olimpijske igre, već sam i sam sebi dosadan, u Riju me sigurno nećete vidjeti", našalio se Primorac. Tajnik HOO-a Josip Čop iznio je i konačnu brojku hrvatske ekspedicije u Londonu - 110 sportaša, od čega 66 muškaraca i 44 žene. Olimpijcima je sreću došla poželjeti i ispratila ih u London i bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor, koja se dobro zabavljala u društvu rukometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo