OLE, OLE, OLA / Olićev hat-trick za četvrtfinale DFB pokala

Image

Ivica Olić zabio je tri gola u lakoj pobjedi Hamburga protiv Muenchena 1860, čime je sam odveo svoj klub u četvrtfinale njemačkog kupa.

27.1.2009.
20:37
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Ivica Olić opet je bio junak u pobjedi Hamburga, kluba kojeg će napustiti tijekom ljeta i kojem će, očigledno, jako nedostajati.

U osmini finala DFB Pokala Hamburg je na svom travnjaku lako pobijedio drugoligaša München 1860 s 3-1, a sva tri pogotka je postigao upravo Ivica Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za gostujućeg vratara Tschaunera hrvatski reprezentativac je bio nerješiva enigma, te je sam odveo klub sa sjevera Njemačke među osam najboljih u njemačkom Kupu.

Kod prvog pogotka Olić je dobio sjajnu loptu od Trochowskog, zaobišao je vratara "zehcigera" kao što je prije trinaest godina to napravio Šuker Köpkeu, te je zabio prvi pogodak za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod drugog mu je Tschauner pripomogao jer je Olić pucao s lijeve strane, s desetak metara iskosa, a lopta se odbila od vratara u mrežu. Kod 3-0 Olić je iskoristio odbijenu loptu nakon udarca Trochowskoga i uz mnogo zbunjenosti gostujuće obrane zabio treći pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo